Gå til sidens hovedinnhold

- Flaksen må snu

Morten Gamst Pedersen mener Blackburns sesongåpning har vært preget av uflaks.

Oslo (ANB): Seks små poeng på 11 kamper gjør Blackburn til nestjumbo i den engelske eliteserien. Lørdag er det bortekamp mot Wigan – det eneste laget som har plukket færre poeng enn Gamst & co så langt.

Mye står med andre ord på spill på DW Stadium, og Blackburns norske landslagsspiller håper at lykken er i ferd med å snu for han selv og lagkameratene.

- På et eller annet tidspunkt må lykken snu, for den kan ikke alltid gå mot oss, sier han til lokalavisen Lancashire Evening Post.

– Snakker bare om seier
Vadsøværingen innrømmer gjerne at det er tøft når et lag i poengnød har marginene mot seg.

- Det er tøft og føles litt som å bli sparket når man allerede ligger nede, men vi har jobbet hardt for å slå tilbake, sier han.

Blackburn-manager Steve Kean har vært i blåsevær som følge av lagets svake sesongstart, men synes fortsatt å ha full tillit blant klubbens indiske eiere.

Morten Gamst Pedersen understreker også at manageren jobber hardt for å få spillerne til å tenke positivt.

- Alt vi snakker om i klubben er å vinne. Manageren har gitt klar beskjed om at det ikke skal snakkes om uavgjort eller tap, sier han.

Gode nyheter
Foran lørdagens viktige kamp kan både Gamst Pedersen og Kean glede seg over gode nyheter på spillerfronten.

Midtstopper Scott Dann og forsvarskollega Michel Salgado har begge slitt med skade, men er rapportert spilleklare.

Det siste kan også kaptein Christopher Samba bli. Stopperen har hatt trøbbel med en lårmuskel, men har trent de tre siste dagene.

- Vi gir han en skikkelig gjennomkjøring og ser om han kjenner noe til låret, sier manager Kean til klubbens hjemmesider. (ANB)

Kommentarer til denne saken