Gå til sidens hovedinnhold

Flere krav mot Stabæk

To islandske klubber mener at de også har krav på penger fra Stabæk.

Ifølge TV 2s reportasje fra onsdag kveld, har Veigar Pall Gunnarssons gamle klubb Stjarnan krav på 150.000 kroner. Også hovedstadsklubben KR fra Reykjavik skal ha krav på prosentandeler av overgangen.

Stjarnans klubbpresident Almar Guðmundsson er klar på at Stabæk skylder dem penger.

- Denne saken er av stor interesse for Stjarnan og KR. Det er også viktig for islandsk fotball at vi får betalt for våre gode spillere, forteller Almar Guðmundsson til Vísir.

Han sier at klubben har sendt en klage til NFF, og at de ønsker å komme i kontakt med både Stabæk og Vålerenga for en løsning på saken.

NFFs informasjonssjef Svein Graff bekrefter overfor NRK at de har mottatt en henvendelse fra en islandsk klubb.

Gunnarssons overgang fra Stabæk til VIF har den siste uken skapt store overskrifter. Onsdag kveld hevdet TV 2 at Stabæk hadde solgt Gunnarsson til Vålerenga for én million. I tillegg solgte de Vålerenga en opsjon på fire millioner på Herman Stengel (16), uten å snakke med hans foresatte på forhånd.

Samtidig skal de ha takket nei til Rosenborgs bud på fem millioner på Gunnarsson.

Overgangsavtalen som Nancy inngikk med Stabæk da Gunnarsson ble solgt tilbake til bærumsklubben, slår fast at den franske klubben har krav på 50 prosent av overgangssummen ved et eventuelt videresalg. Det spekuleres i at avtalene med Vålerenga om Stengel ble inngått for å redusere beløpet som Nancy har krav på i forbindelse med Gunnarsson-salget.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken