Gå til sidens hovedinnhold

- Flo blir en suksess

Bare han unngår skadene, mener Drillo. Hva mener du?

Han er inne i sitt 34. år, men har ennå ikke gitt opp håpet om å finne tilbake til formen som blendet fotball-Europa på slutten av 90-tallet. Og selv om ikke jubelen gikk i taket blant norske Leeds-supportere da Tore André Flo ble klar for Leeds tidligere i uka, er det i alle fall én person som fortsatt har stor tro på Leeds-spissen.

Egil Drillo Olsen.

Tror på ny Flo-magi
Drillo var landslagssjef da Flo egenhendig valset over Brasil i VM i 1998, og kjenner bedre enn noen Flos beste nivå. Det nivået tror VIFs analysesjef at Leeds-supporterne fort kan få oppleve på ny.

- Da Tore André var skadefri på treningsfeltet (til Vålerenga), så vi at han var tilbake opp mot sitt beste.

- Derfor tror jeg han blir en suksess i Leeds, sier den gamle landslagssjefen.

Toppnivået til Tore André Flo så man mest av i hans drøye tre sesonger i Chelsea, fra sommeren 1997 til høsten 2000. 112 seriekamper og 34 mål ble det for London-laget, før han ble tidenes dyreste nordmann i sin £14 millionerovergang (rundt 170 millioner norske kroner) til Rangers i november 2000.

I Skottland scoret han i snitt i annenhver kamp, men ble likevel solgt til Sunderland for halve prisen to år senere. Der var uttellingen heller skral, mens han opplevde en viss opptur i Siena, før returen til Norge og Vålerenga sommeren 2005.

- Må unngå skadene
Skader gjorde Flos Vålerenga-opphold mindre vellykket enn hva folket hadde håpet og forventet. Kan han unngå skader i Leeds, mener Drillo nøkkelen til suksess i Leeds-trøya er funnet.

- Det er umulig å forutsi hva som skjer med skader, det er mye tilfeldigheter. Men unngår han skader, er jeg sikker på han blir en suksess, gjentar Drillo, og skryter voldsomt av det arbeidet Flo nedla i sin siste tid i Vålerenga.

- Han virket veldig gira og tent, har stått på veldig og drevet mye egentrening. Han har virkelig virket motivert for å komme tilbake, understreker Drillo.

Hva mener du? Blir Flo en suksess i Leeds?

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021

Kommentarer til denne saken