Gå til sidens hovedinnhold

Flørtet i retten

Kjæresten til David Toska vinket og sendte varme slengkyss gjennom rettslokalet til sin samboer.

STAVANGER (Nettavisen): David Toska fikk se sin kjære samboer, og mor til hans barn, igjen i retten mandag. Til tross for mye tid fra hverandre er det tydelig at de to fremdeles har en svært god tone. Samboeren banet seg vei gjennom pressekorpset for å få kontakt med samboeren mandag. På fremste rad flørtet hun med Toska, vinket og sendte slengkyss over rettslokalet. Toska smilte og vinket tilbake.

Toska er blant de få i Stavanger tingrett som søker øyekontakt og studerer publikum i rettssalen. De fleste av de 13 tiltalte har konsentrasjonen rettet mot statsadvokaten eller bordet foran seg.

Kontakten mellom de Nokas-tiltalte i retten er minimal, men kameratene David Toska og Metkel Betew hilste hjertelig på hverandre.

De to er gamle kjente, og Betew var blant dem som besøkte David Toska og hans familie i Smeaheia før Nokas-ranet.

I motsetning til David Toska, nektet Betew ethvert straffansvar i forbindelse med ranet. Betew brukte også den første pausen i rettssalen mandag til å slå av en prat med Lars-Erik Andersen.

HTML EMBED
Følg Nokas-saken LIVE her

Også Andersen er en god venn av Toska. DNA funnet på åstedet viser at Andersen har slappet av med cheezedoodles sammen med kjæresten til Toska i Smeaheia.

TV 2 Nettavisen har tidligere publisert bilde av Betew sammen med barnet til Toska som viser med all tydelighet det nære båndet mellom de to tiltalte.

Bortsett fra disse møtene var det svært lite kontakt mellom de tiltalte i retten mandag. Toska og Erling Havnå så nærmest igjennom hverandre da de sto side om side i pausen.

Statsadvokat Tor Christian Carlsen gikk mandag igjennom hendelsene på Domkirkeplassen og bevisene som politiet vil presentere i rettssaken.

Se TV 2-Nyhetene direkte fra Nokas-rettssaken kl. 12.30

HTML EMBED
Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken