Gå til sidens hovedinnhold

Flyttet inn kort tid før tragedien

Bare få dager etter at de flyttet sammen, falt den 32 år gamle kvinnen fra balkongen i Sinsenveien i Oslo. Nå er samboeren (34) siktet for drap.

- På bakgrunn av vitneforklaringer mente vi det var skjellig grunn til mistanke mot mannen, og siktet ham for forsettelig drap. Men jeg vil presisere at dette er en foreløpig siktelse, sier politiadvokat Mette Haldorsen til TV 2 Nettavisen.

5. etasje
Det var klokken 03.22 natt til mandag at politiet fikk melding om at den 32 år gamle kvinnen hadde falt ut fra 5. etasje i en bygård i Sinsenveien 6 i Oslo. Kvinnen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus, der hun senere ble erklært død.

En mannen (34) ble pågrepet i leiligheten kort tid etter. Han skal ha flyttet inn hos kvinnen få dager før tragedien. Nå er han siktet for forsettelig drap.

- De skal ha kjent hverandre noen måneder, men ble samboere først for noen dager siden. Nå sjekker vi om det er en forhistorie med vold og bråk mellom paret, opplyser politiavdelingssjef Finn Abrahamsen.

- Vitner har forklart at det var skrik og bråk fra leiligheten forut for at kvinnen falt fra balkongen. Blant annet ble det kastet gjenstander rundt om i leiligheten. På bakgrunn av dette ble mannen siktet, sier Abrahamsen.

Så kvinnen falle
Politiavdelingssjefen opplyser at naboer som ble vekket av husbråket, ble vitner til det som skjedde.

- Flere vitner så kvinnen falle over rekkverket. Nå prøver vi å få bragt på det rene hva mannens rolle var da kvinnen falt fra balkongen, sier Abrahamsen.

Etter det TV 2 Nettavisen erfarer, skal den siktedes forklaring sprike fra vitneobservasjonene.

Både mannen og vitnene vil bli avhørt i løpet av mandagen. Samtidig foretar politiet nå en rundspørring i nabolaget.

- Vi prøver nå å finne ut av foranledningen til at kvinnen falt ut og døde. Når dette er brakt på det rene, vil vi ta stilling til om siktelsen opprettholdes, sier Abrahamsen.

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken