Gå til sidens hovedinnhold

Føler seg ikke bedre med Jens

Bare hver tiende nordmann mener de har fått det bedre under den rødgrønne regjeringen.

Mandag hadde Nyhetskanalen premiere. Se den gratis her.

Stoltenberg-regjeringen satte seg som mål å endre folks hverdag, men så langt er det bare to av ti som mener hverdagen har blitt endret etter regjeringsskiftet høsten 2005. Det viser en Gallup laget for TV 2 Nyhetskanalen.

79 prosent
Et klart flertall av de spurte, 79 prosent mener at deres liv er uforandret etter at Høyre-sentumregjeringen til Kjell Magne Bondevik ble erstattet av den rødgrønne regjeringen under Jens Stoltenbergs ledelse for om lag 450 dager siden.

- Det er uforandret, stor det er stort sett det samme, er gjennomgangstonen til folk TV 2 Nyhetskanalen har intervjuet i forbindelse med målingen som TNS Gallup har laget.

Men nesten like mange som sier at de har fått det bedre, 8,5 prosent sier at de har fått det verre etter regjeringsskiftet høsten 2005.

Liten endring
Tidligere mandag presenterte TV 2 Nyhetskanalen en måling fra TNS Gallup som viste at et klart flertall av de spurte mener det har vært liten eller ingen, endring i norsk politikk etter at Jens Stoltenberg tok over.

I denne målingen svarte bare 15 prosent at de opplever at det har vært stor ending, mens 64 prosent mener det har vært liten endring og 15 prosent mener det ikke har vært noen endring i det hele tatt.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser