Gå til sidens hovedinnhold

- Føles som et tap

Her forlater hardt pressede Rafael Benitez Britannia Stadium etter nok en nedtur.

STOKE - LIVERPOOL 1-1:

To særdeles effektive lag møttes på Britannia Stadium lørdag. Stoke og Liverpool hadde ikke mange sjansene hver seg, men to krigermål sørget for at poengene ble delt. Grekeren Sotirios Kyrgiakos kranglet ballen i mål etter en klønete opptreden av Stoke-keeper Thomas Sørensen i det 57. minutt.

Stoke kjempet knallhardt for å sikre seg en utligning, og den kom i det siste ordinære spilleminuttet. Tidligere Chelsea-spiller Robert Huth kjempet ballen i mål etter et hjørnespark - til Liverpool-manager Rafael Benítez' store skuffelse.

Gigantsjanse på overtid
Den hardt pressede Liverpool-manageren så ut som han holdt på å eksplodere på sidelinjen, og måtte tåle ytterligere tilrop fra Stoke-fansen som bare sto noen meter unna spanieren.

Fem minutter på overtid hadde Dirk Kuyt tidenes sjanse til å gi gjestene en livsviktig trepoenger, men stupheadingen fra hollenderen traff treverket.

Rett etter kampslutt var løpsmaskinen svært skuffet.

- Det føles som et tap. Vi spiller ikke bra fotball om dagen, men jeg synes vi virkelig kjempet hardt for å få med oss poengene i dette oppgjøret. Å slippe inn et mål så sent og i tillegg bomme på den kjempesjansen rett før slutt er helt utrolig, konstaterte Kuyt til Sky Sports.

Krig er et godt ord å bruke for å beskrive oppgjøret som enkelt kvalifiserer seg til kampen om årets kjedeligste Premier League-match. Et Liverpool-lag uten kjente navn som Steven Gerrard, Fernando Torres og Yossi Benayoun måtte jobbe beinhardt for å bremse et Stoke-lag som kjempet med nebb og klør foran hjemmefansen.

Mobbing
Liverpool er inne i en svært tøff periode - noe Stoke-fansen selvfølgelig lagde et poeng ut av på tribunen. En poster som inneholdt en «oppsigelse» av Benitez ble holdt opp av en fan - til stor glede for hjemmefansen.

Dermed blir det nok ikke akkurat roligere rundt Benitez sin stilling på Anfield. Spanieren har måtte tåle mye i det siste, og har også unnskyldt til Liverpool-supporterne for klubbens dårlige sesong. Benitez blir nok ikke gladere av at Ryan Babel valgte å offentliggjøre sin misnøye med manglende spilletid på Twitter.

Hollenderen har nok ikke lenge igjen på Anfield, og etter enda en nedtur for Liverpool spørs det hvor lang tid det tar før Benitez følger Babel ut porten.

PS: Maxi Rodriguez fikk sin debut for Liverpool. Argentineren spilte de 13 siste minuttene for gjestene.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

NÅ: Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken