Åtte av Jerv-spillerne som møter Start i kvalik-kamp om tippeligaplass i 2016, har tidligere spilt for Kristiansand-klubben.

De åtte er Mohammed Fuseini (vraket etter prøvespill i Start), Ole Christian Langeland, Alexander Lind, Espen Knudsen, Glenn Andersen, Steinar Pedersen, Jan Jenssen, Joachim Edvardsen og Henrik Robstad.

Alexander Lind sa til Nettavisen tidligere i uken at han veldig gjerne ønsker å score mot gamleklubben. Til Agderposten, utdyper 26-åringen.

- Det blir veldig rart og merkelig, da det har vært arbeidplassen min i et helt år. Men vi flyter på en medgangsbølge, og hele laget er i god form, så vi skal prøve å gjenskape vårt gode spill mot Start, forteller angriperen.

LES OGSÅ: - «Monsteret» Lind: - Hadde jeg bare hatt gode avslutningsegenskaper...

- Glad for sjansen
En fellesnevner for alle åtte, er at ingen ønsker Start noe vondt. Alle åtte er takknemlige for tiden de hadde i Kristiansand, selv om de så klart har lyst til å slå eks-lagkameratene lørdag.

- Jeg hadde fire fine år i Start, og er veldig glad for sjansen jeg fikk der. Så klart ønsker vi nå å vise hvor langt vi har kommet i Jerv, men det er ikke noen vonde følelser mot Start, forteller Espen Knudsen til Agderposten.

Lind er enig, og til Nettavisen forteller han at han er mer takknemlig for muligheten til å spille i Start, enn han er bitter for ikke å ha fått fornyet tillit.

- Jeg tenker ikke så mye over at jeg ble vraket i Start, faktisk. Jeg har ingen bitterhet til klubben, men mer takknemlighet for at jeg fikk muligheten der. De tok sjansen på å signere meg fra tredjedivisjon. Uten den overgangen hadde jeg kanskje ikke vært i Jerv nå, sier han til Nettavisen.

Krig
I kampens hete skal det likevel ikke være noe kosesnakk og rolige Jerv-gutter. Da blir det krig.

- Hjemme på Levermyr blir det nok i alle fall ikke mye finspill. Jeg ser for meg en kamp med mange lange baller og kriging om andreballene, forklarer Lind til Agderposten.

Lørdagens kamp starter klokka 12.00, og kan følges live hos Nettavisen.

Returkampen spilles på Sør Arena på onsdag.