Gå til sidens hovedinnhold

For en rekorddag!

Folk gjør de sykeste ting for å komme i Guinness rekordbok. Se video.

Å komme i Guinness rekordbok er fremdeles et stort mål for svært mange av verdens våghalser og andre som har spesielle evner. Den 8. november hvert år blir det slått nye Guinness-rekorder. Ingen ting er for sprøtt til at man kan sette rekord i det.

Dobbelt så mange
I fjor forsøkte mer enn 100.000 mennesker å få navnet sitt i Guinness Rekordbok. – I år forventer vi at det er dobbelt så mange, Craig Glenday som er sjefen for Guinness.

På Hyde Park i London forsøkte Manjit Singh å dra en toetasjes buss ti meter med bare øreflippen. Men det gikk ikke helt etter planen. Etter 3,7 meter måtte han gi opp.

Verdens største underbukse
I Sydney var det noen som forsøkte å lage verdens største underbukse. I Sør-Afrika ble det jobbet intenst i et forsøk på å lage verdsens største lenke av brystholdere.

Samtidig i California fikk endelig verdens minste hund møte verdens største firbente menneskevenn. Den største hunden er 107 centimeter høye Gibson. Great Dane-hunden så bokstavelig talt ned på den 10 centimeter høye chihuahuaen Boo Boo.

Tvangstrøye under vann
I China var det en mann som ville sette verdensrekord i å ta av seg en tvangstrøye under vann på kortest mulig tid.

Reuters melder at det skjeve tårnet i Pisa ikke lengre er det skjeveste. Den rekorden innehar nå et kirketårn fra 15-hundretallet i den tyske landsbyen Suurhusen.

Reklame

I kveld kan man vinne 467 millioner