Jermain Defoe er klar for Major League Soccer-laget Toronto FC og slutter seg til klubben i slutten av neste måned.

Etter sin første pressekonferanse i den kanadiske byen, ser det imidlertid ut til at 31-åringen bør børste litt støv av geografikunnskapene.

Den engelske landslagsspissen sa nemlig følgende om sin overgang fra Tottenham til Toronto FC:

- Jeg er glad for å være her i USA og ser fram til å ta fatt på en ny utfordring i karrieren.

Toronto-fansen, som stilte mannsterke opp på pressekonferansen, så imidlertid ikke ut til å bry seg om at deres nye spiss ikke er klar over hvilket land han flytter til og ropte gjentatte ganger «This is your house».

Toronto betaler Tottenham rundt seks millioner pund for angrepsspillerens tjenester. Selv kommer Defoe til å innkassere rundt 90.000 pund i uka. Det gjør ham til den best betalte MLS-spilleren i historien - foran både David Beckham og Thierry Henry.

Før MLS-sesongen drar i gang i mars kan Defoe håpe at fansen har glemt hans lille geografitabbe og trøste seg med at han ikke er den første som driter på draget.

Etter at Robinho signerte for Manchester City i 2008 uttalte brasilianeren at han fikk et tilbud fra Chelsea som han ikke kunne takke nei til.

- Mener du ikke Manchester City? spurte en journalist.

- Jo, Manchester City, svarte en noe brydd Robinho.

Tidligere Stabæk-spiller Christian «Chippen» Wilhelmssons kom også med en skøyeraktig uttalelse da han var på jakt etter en ny klubb for noen år tilbake.

- Alle tre verdensdeler er aktuelle - utenom Australia.

Det er håp for deg også Jermain.