Gå til sidens hovedinnhold

- Forholdet til min far kan ikke repareres

Manchester Uniteds nye stjerne avslører at han ikke er på talefot med sin far.

Unggutten har aldri tvilt på avgjørelsen om å ha Memphis på drakta. Depay er nemlig navnet til faren, en mann hollenderen ikke snakker med. I 2012 valgte han derfor bort farens navn fra drakten sin. Faren kommer fra Ghana, og unggutten selv har tidligere avslørt hvordan forholdet deres er.

- Forholdet til faren min kan ikke repareres, jeg er rett og slett ikke på talefot med han. Jeg har heller ikke noe forhold til andre slektninger fra hans side av familien. Det kommer heller ikke til å skje og er et avsluttet kapittel, fortalte Memphis til de Volkskrant.

Faren har riktignok ikke vært helt fraværende, og har oppsøkt angriperen ved et par anledninger.

- Han har forsøkt å kontakte meg, for det er ingen hemmelighet at han ikke gjør det så bra. Men jeg har skapt mitt eget liv, og akkurat det som skjedde hjemme forteller jeg ikke. Jeg vil ikke at folk skal synes synd på meg, sa hollenderen.

Memphis Depay er Manchester Uniteds nyeste stjerneskudd. 21-åringen gjorde en god figur under fotball-VM sist sommer, der han ble landets yngste målscorer i et VM noensinne.

Tatoveringer og mote

Kroppen til Uniteds nye spiller er preget av blekk. Unggutten har fortalt at han liker tatoveringer, og at han er interessert i mote. Derfor prøver han å kle seg bra når han har mulighet til det.

En dag etter Depays femtende bursdag døde bestefaren hans. Det gikk sterkt innpå vingspilleren, og han har derfor flere tatoveringer til ære for ham på venstre arm. Spilleren selv har tidligere fortalt at han bruker smerte som motivasjon, mye på grunn av en trøblete barndom.

- Et av Europas største talenter

Tidligere stjernespiller Ronald de Boer mener at Memphis kan bli en stor spiller, og at han er landets nye store stjerne.

- Han er et av de største talentene i Europa, og han har ferdigheter som kan sammenlignes med Cristiano Ronaldo. Så er han veldig teknisk, og er i tillegg veldig rask og scorer masse mål, sier de Boer til Talksport.

Memphis Depay er 21 år gammel, og har representert Nederland i alle bestemte årsklasser. I 2013 fikk han sin første kamp for Nederlands landslag, og siden har han beholdt plassen.

Denne sesongen noterte unggutten seg for 21 ligamål, og ble med det toppscorer i Eredivisie. PSV gikk til slutt til topps, og nå er altså lagets største stjerne klar for Manchester United.

Memphis blir nå den fjerde spilleren som går fra PSV til Manchester United etter Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy og Park Ji-Sung.

Kommentarer til denne saken