Gå til sidens hovedinnhold

- Forlater Real Madrid hvis Mourinho blir

Sergio Ramos har et iskaldt forhold til manager Jose Mourinho.

Det skal være en isfront mellom Real Madrid-manager Jose Mourinho og Sergio Ramos.

Spekulasjonene er hvert fall i full gang, og ble ikke mindre da manageren valgte å vrake den spanske landslagsspilleren og heller sette inn unggutten Raphael Varane til mesterligakampen mot Manchester City denne uken.

- Forskjellsbehandling
Nå svirrer ryktene om at 26-åringen vil avslutte sitt syv år lange opphold i den spanske hovedstaden.

- Spillerne blir behandlet forskjellig i garderoben. Det er forskjell på den portugisiske klanen, spillerne som er tett knyttet opp til Mourinho og de som er isolert, som Sergio Ramos, forteller journalist Alfredo Duro på det spanske TV-programmet Punto Pelota, ifølge TalkSport.

- Det er ingen tillit mellom spillerne og treneren, og motsatt. Løsningen kommer ved slutten av sesongen, fortsetter han.

Den spanske journalisten hevder å vite at Ramos mener Mourinho forskjellsbehandler spillere, og gir skryt til de samme personene hver gang, samtidig som Ramos føler at han er blant spillerne som alltid får kritikk.

LES OGSÅ: Nettavisen lanserer gratis Premier League-app

- Hvis Mourinho fortsetter vil Sergio Ramos forlate Real Madrid. Han har et godt rykte i blant annet PSG, i russland og i England. Han vil trolig ha en prislapp på rundt 50 millioner pund, sier Duro.

Tøff kamp venter
Mourinho skal trolig ha bedt Ramos om å trene for seg selv, som en disiplinærreaksjon.

Real Madrids neste kamp er på søndag, borte mot Rayo Vallecano. Der bør Madrid ta tre poeng, med tanke på at de allerede ligger åtte poeng bak erkerival Barcelona etter fire kamper.

Oppgjøret kan du følge i vårt livesenter NaLive.

Kommentarer til denne saken