Oslo (ANB): Islendingen har i vårsesongen gjort stor suksess i Stavanger-klubben, som gjerne vil beholde ham. Vikings sportsdirektør Egil Østenstad fikk lov av Brøndby til å inngå samtaler med Gislason med tanke på en permanent overgang, men forhandlingene i det siste har ikke ført fram.

– Kontraktsforslaget jeg har mottatt fra Viking er ikke i nærheten av å være bra nok for meg. Derfor blir det ingen permanent Viking-tilværelse for min del. Jeg spiller ferdig min utleieavtale med klubben, og vender tilbake til Brøndby 1. august, sier 30-åringen til Berlingske Tidende.

Prioriterer økonomi
– Vi står så langt fra hverandre at det ikke er noen vits i å snakke videre, tilføyer Gislason, som spilte i Lyn i årene 2005-07 før han satte kursen for København. Fotballnomaden har også tre sesonger bak seg i Strømsgodset.

Midtbanespilleren innrømmer at han prioriterer økonomi framfor spilletid i øyeblikket.

– Jeg har to år igjen av kontrakten med Brøndby, og har forholdsvis godt betalt, sa Gislason i et intervju med Rogalands Avis tidligere i juli.

God avtale
I intervjuet medga han at det hadde vært lettere å godta et saftig lønnskutt om det hadde vært tidligere i karrieren. Nå har han en avtale som ble underskrevet før den økonomiske nedturen i fotballen.

– Dersom jeg hadde vært 20 år, hadde det ikke vært så mye å tvile på. Men jeg er ikke det. Økonomien er viktig. Spesielt i min alder og med de familieforpliktelsene jeg har, sa Gislason