Gå til sidens hovedinnhold

- Forren presenteres onsdag

Norge har snart en ny Premier League-proff.

Mye har blitt skrevet om Vegard Forren de siste dagene, men nå tyder det meste på at stopperen går til Southampton i Premier League.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har tidligere bekreftet at 24-åringen er i forhandlinger med kystklubben, og at Molde har akseptert et bud.

Så sent som mandag hevdet flere norske medier at stopperen var på vei til Liverpool, men det viste å kun dreie seg om et treningsopphold.

- Presentert onsdag
Så fort Southampton fikk et bud akseptert for spilleren, kjølnet Liverpool-interessen, og dermed vil Forren gå i fotsporene til folk som Claus Lundekvam og Jo Tessem.

Ifølge Dagbladet skal Forren ha blitt enig med Premier League-klubben. Avisen skriver tirsdag kveld at nordmannen vil bli presentert onsdag.

Southampton-manager Nigel Adkins ønsket ikke å røpe for mye da han snakket med pressen på St. Mary's tirsdag ettermiddag.

- Han har en stor fremtid. Det jeg vet er at Forren spiller på det norske landslaget, han er venstrebent, har rikelig med erfaring og er 24 år, sier Adkins ifølge TV 2.

Forren har lenge ønsket seg til en større klubb, og Premier League har stått høyt på ønskelisten. Nå ser det ut som han får ønsket oppfylt.

- Alltid spekulasjoner
Spilleren har også vært svært opptatt av å velge riktig klubb, og takket tidligere i vinter nei til belgiske Club Brugge.

(saken fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '15t65frkn2uqw1nf6pglbiuwom', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-15t65frkn2uqw1nf6pglbiuwom', 'eplayer14');

- Det kommer alltid til å være spekulasjoner. Folk kommer alltid til å snakke om forskjellige overganger. Men før noen signerer et papir, offentliggjør man det ikke, sier Adkins.

- Allerede i dette transfervinduet har vi sett spillere som er på vei til en klubb og i neste øyeblikk ender de et annet sted. Vi snakker om ting hvis de skjer og eventuelt når de skjer. Når noe er klart, er vi de første som går ut med det, sier manageren videre.

Molde-manager Ole Gunnar Solskjær har lenge vært klar på at han anser Forren som tapt, og bekreftet altså tirsdag at kun få detaljer gjensto før Forren ble Soton-spiller.

Southampton rykket opp til Premier League før denne sesongen og har gradvis funnet seg til rette i toppdivisjonen. Klubben ligger som nummer 14 med 21 poeng etter 21 serierunder.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken