Gå til sidens hovedinnhold

Først Ronaldo, så Mourinho

Cristiano Ronaldo var ikke den eneste som bød på undeholdning onsdag.

REAL MADRID - APOEL NICOSIA 5-2 (8-2 SAMMENLAGT): Kvartfinaleduellen mellom Real Madrid og APOEL Nicosia ble i praksis avgjort allerede på Kypros, da lagene møttes til de to første omgangene.

Den spanske storklubben reiste hjem til Madrid med en 3-0-ledelse. Ingen lurte derfor på hvilket lag som ville gå videre til semifinalen mot Bayern München.

Antydet juks
Cristiano Ronaldo sørget for at returkampen i det minste ble underholdende. Han fikk for øvrig god hjelp av flere av de andre spillerne på banen. Og etterpå sto Real Madrids trener José Mourinho for showet.

I et Viasat-sendt intervju gikk portugiseren langt i å antyde - igjen - at Barcelona får dommerfordeler fordi Det europeiske fotballforbundet ønsker å se katalanerne i finalen.

- Jeg tror ikke finalen blir Real Madrid mot Chelsea, sa Mourinho.

- Du tror Barcelona går videre? fulgte reporteren opp med.

- Jeg foretrekker å si det sånn: Jeg tror ikke det blir Real Madrid mot Chelsea. Det kan bli Bayern München, det kan bli Barcelona. Jeg tror bare ikke det blir Real Madrid mot Chelsea. Og du vet hvorfor, svarte Mourinho.

Fulgte etter Messi
Cristiano Ronaldo scoret sitt sjuende mål for sesongen i Champions League etter 26 minutter spill. Målet kom etter at portugiseren styrte ballen inn i nettmaskene med kneet etter et innlegg fra Marcelo.

Brasilianske Marcelo sto også for den målgivende pasningen til 2-0-målet. Denne gang var det landsmannen Kaka som scoret - og det er vel også han som skal ha mesteparten av æren her, ettersom målet kom på et skudd fra 25 meter.

Bortelaget reduserte til 1-2 gjennom Gustavo Manduca midtveis i andre omgang, før Cristiano Ronaldo sørget for å følge opp Messis to mål for Barcelona tirsdag med sitt andre for kvelden et kvarters tid før slutt.

Og det var vakkert!

Ronaldo skrudde ballen i mål med et kunstverk av et frispark.

Hamit Altintop hjalp Nicosia til ytterligere et reduseringsmål da han lagde straffespark snaut ti minutter før slutt. Esteban Solari scoret.

Angel Di Maria fastsatte sluttresultatet til 5-2 og 8-2 sammenlagt med en frekk lobb.

Helspansk i München?
Real Madrid møter Bayern München i den ene semifinalen, mens Barcelona og Chelsea duellerer i den andre. Kampene spilles 17. og 25. april.

Finalen spilles i München 19. mai.

PS. Helt på tampen av det Viasat-sendte intervjuet svarte Mourinho også på spørsmål om spanske mediers oppslag om at han har signert for Manchester City.

- Noen sa at jeg har signert en kontrakt med Manchester City. Det er fullstendig løgn. Jeg er ikke glad for nyheter som ikke inneholder noen sannheter. Jeg har to år igjen av kontrakten med Real Madrid. Alle vet at jeg elsker England og gjerne vil tilbake en dag, men du vet aldri når det vil skje. Det med City, eller noen andre klubber, er fullstendig feil, sa Mourinho.

Reklame

Nå får du hotellrom, frokost og middag for kun 795 kroner

Kommentarer til denne saken