Gå til sidens hovedinnhold

- Forsvant under morgenstellet

Belur Sardars ektemann Sirwan Abdullah Ali (42) snakker ut - 140 dager etter at kona forsvant fra sitt hjem i Mjøndalen.

I et intervju med Drammens Tidende sier Belurs ektemann Sirwan Abdullah Ali (42) at kona gikk ut under morgenstellet og aldri kom tilbake.

- Etter at min kone forsvant, føltes det som om jeg hadde et stort åpent sår. Dette såret hadde så vidt begynt å gro da barnevernet tok fra meg barna mine. Dermed sitter jeg nå med et nytt åpent sår. Det er rett og slett forferdelig, sier Sirwan til DT.

Forsvant i april
Belur forsvant 30. april i år og hennes ektemann sier at han har hatt det svært tungt i tiden etter forsvinningen. Sammen har de fire barn på henholdsvis 10, 6, 3 og halvannet år. I slutten av juli besluttet barnevernet å frata Sirwan omsorgen for barna.

Ekteparet møttes i Kurdistan i Iran i 1991 og giftet seg tre år etter. Sirwan flyktet til Norge i 1997, og Belur kom med deres førstefødte til landet to år etter. Sirwan beskriver ekteskapet som godt - et ekteskap basert på kjærlighet.

- Ut en tur
Det var under det daglige morgenstellet at Belur forsvant. Sirwan forteller til avisen at han ba henne komme inn på badet å amme minstemann fordi han var grinete og mest sannsynlig sulten. Ifølge ektemannen svarte hun nei, og at hun skulle gå en tur ut.

- Da skjønte jeg ingenting. Jeg stelte barna ferdig og gikk ut i stuen, men da var hun borte, sier han til avisen.

Etter som dagene gikk og Sirwans bekymring vokste, besluttet han å kontakte politiet. Belur hadde da vært borte i fem dager.

Reklame

I dag: Knalltilbud på populære turbukser