Gå til sidens hovedinnhold

Forsvarer Hillary mot drittkasting

Krefter blant republikanerne har satt i gang en svertekampanje for å hindre at en ny Clinton inntar Det hvite hus. Nå kommer Bill kona til unnsetning.

Dersom senator Hillary Clinton stiller som presidentkandidat i 2008, må hun regne med like mye skittkasting som demokraten John Kerry ble til del under presidentvalget i fjor, skriver New York Times. Allerede til neste år må hun kjempe for gjenvalg til senatet.

New-York-strategen Arthur J. Finkelstein er i ferd med å dra i gang kampanjen «Stopp Hillary nå». Finkelstein vil ha en annonsekampanje på linje med «Swift Boat Veterans for Truth», som bidro til å senke Kerry-skuta under valgkampen i 2004. Noen av av hans tidligere kolleger fra Vietnam hevdet Kerry var uegnet både som soldat og som president.

Selvforakt
Hillary får sterk støtte fra sin mann og tidligere president Bill Clinton. Han peker på at republikaneren Finkelstein nylig inngikk partnerskap med en mann, til tross for at partiet sier nei til dette.

- Enten tror denne fyren at partiet hans ikke mener alvor, eller så kan det ha noe å gjøre med selvforakt, sier Bill Clinton i en kommentar.

- Kan ikke stoppe henne
Han hevder han ikke frykter en mulig svertekampanje, som vil spres på TV, på nettet og til folks postkasser. Hillary har jobbet hardt som senator, særlig i de republikanske områdene nord og vest i delstaten, mener Clinton.

Reklame

Sommerens kuleste badeflåter

Kommentarer til denne saken