Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt alvorlig for 22-åring

Tilstanden er fortsatt alvorlig for en 22 år gammel mann som ble truffet av toget i Lørenskog tirsdag.

Ullevål universitetssykehus opplyser onsdag at mannen er operert, men fortsatt under intensivbehandling. Han pådro seg alvorlige skader i hode og ansikt i ulykken.

Flere skal avhøres
Lensmannen i Lørenskog er i gang med å etterforske ulykken på Fjellhamar stasjon i Lørenskog og skal avhøre flere vitner. Ett av vitnene er en mann som ble brakt inn for ordensforstyrrelse i forbindelse med ulykken og tilbrakte natten i arresten fordi han var overstadig beruset. Mannen skal ha vært en av flere som deltok i en krangel på perrongen like før 22-åringen falt ut i skinnegangen og ble truffet av toget.

Kan ha blitt dyttet
Lensmann Jens Brun i Lørenskog sier til TV 2 Nettavisen at politiet vil avhøre mellom fem og seks vitner. Politiet håper etterforskningen skal bringe klarhet i hvorvidt 22-åringen ble dyttet eller om han falt for eget grep på perrongen.

Politiet fikk melding om ulykken klokka 19.06 tirsdag.

- Høylydt krangel
- Mannen oppholdt seg på perrongen sammen med flere andre og var involvert i en høylydt krangel like før ulykken. Idet toget kom, falt han ut i skinnegangen. Han traff siden av toget og ble kastet opp på perrongen igjen, uttalte operasjonsleder Trond Aune ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken