Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt alvorlig for mor (27) etter frontkollisjon

Den 27 år gamle kvinnen som var involvert i en alvorlig trafikkulykke onsdag fødte på sykehuset senere på kvelden.

(iBergen.no) Det var klokken 14.30 onsdag ettermiddag at politiet fikk melding om en trafikkulykke ved avkjøringen til Spjeld, sør for Ågotnes, utenfor Bergen. En personbil og en trailer kolliderte. En mann og en gravid kvinne ble kjørt til Haukeland Universitetssykehus.

Forverret seg
Like før klokken 17.00 onsdag opplyste kommunikasjonsrådgiver ved Helse Bergen, Geir André Bakke, til iBergen.no at tilstanden den gravide kvinnen var alvorlig, men stabil. Hun lå da på operasjonsbordet. Den 36 år gamle mannen var også alvorlig skadet, men stabil.

Utover kvelden forverret imidlertid kvinnens situasjon seg og klokken 20.00 ble det meldt at hennes tilstand var alvorlig og ustabil.

Torsdag morgen klokken 09.50 lå kvinnen inne til intensivbehandling på sykehuset og tilstanden var igjen alvorlig og stabil.

Blodprøve tatt
Politiet vil ikke opplyse om hvilken relasjon den 36 år gamle føreren og den 27 år gamle kvinnen har til hverandre. De bekrefter imidlertid at det ble tatt blodprøve av den mannlige sjåføren etter ulykken og at resultatet av denne vil foreligge om et par uker.

- Det kan være aktuelt å sette inn en ulykkeskommisjon i alvorlige trafikkulykker som dette, forteller Torstein Skeie ved Fjell og Sund Lensmannskontor til iBergen.no.

Kommunikasjonsavdelingen på Haukeland hadde torsdag morgen ingen opplysninger om tilstanden til det nyfødte barnet.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Kommentarer til denne saken