Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt usikkert rundt Dæhli

Men skaden er ikke alvorlig.

LONDON (Nettavisen): Et lite stykke ut i andre omgang i onsdagens landskamp mot England pådro Mats Møller Dæhli seg en smell i kneet. Nordmannen så ut til å ha fryktelig vondt.

Det var etter en duell med Liverpool-spiller Raheem Sterling at Cardiff-spilleren så ut til å lande litt feil med beinet. Dæhli måtte avbryte kampen og ble fraktet av banen på båre.

Ikke alvorlig
I de første rapportene fra Norges Fotballforbund tydet det på at skaden til unggutten ikke var av det alvorlige slaget. Dæhli ble undersøkt med røntgen etter at han måtte forlate banen og det hele så lovende ut.

Torsdag ettermiddag innkalte fotballforbundet til en pressekonferanse på sitt hotell nær Wembley stadion for å utrede mer om situasjonen til 19-åringen.

Der kunne Norges lege fortelle at det fortsatt er usikkert om Dæhli rekker kampen, til tross for at det det nå er bekreftet at skaden ikke er alvorlig.

- Det er vanskelig å si om han rekker kampen nå. Vi må ta dette dag for dag, sier lege Jorid Degerstrøm til pressen.

Dæhli selv håper å rekke kampen.

- Det er en kamp jeg har ekstremt lyst til å spille. Jeg skal gjøre alt jeg kan for å bli klar, sier landslagsspilleren.

Kneet til nordmannen ble undersøkt på et sykehus i London torsdag og det skal ha gitt positive svar. Dæhli haltet imidlertid da han møtte pressen.

- Jeg fryktet det verste da det skjedde, men nå går det bra, sier han.

Det er enn så lenge ikke tatt stilling til om det skal kalles inn ytterligere spillere i den norske troppen.

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=VQ1YEXvyael0ipAoe1cquyPUZLZhPHGFGBvV4QRXHu4b6Sgsrs1T0OauQ882_ieu03nwxg0IaoO_2NRPjfX513vQhy1qgxrH_q0vUZjrcEWJ1OQt1ULIRUGwntaOkgKOWAKwxBN-bnE&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);

- Kjedelig
Nettavisen snakket onsdag kveld med flere av Dæhlis lagkamerater om skaden til midtbanespilleren. Kaptein Per Ciljan Skjelbred har selv slitt mye med skader i karrieren og liker ikke å se spillere bli fraktet ut sånn.

- Det er kjedelig når det går utover knærne. Det har gått mange knær mens jeg har vært i Tyskland og man tenker fort det verste. Vi får håpe og tro det ikke er så ille som det kunne se ut som, sier kapteinen til Nettavisen.

Han får støtte av Vegar Forren.

- Det er alltid kjedelig når folk må ut med skade. Du vet aldri hvor alvorlig det er. Vi får håpe det går bra. Vi vil ha med Mats Tirsdag (mot Italia), han er viktig for oss. For både vår skyld og hans får vi håpe det går bra, sier Forren til Nettavisen.

Tarik Elyounoussi kunne fortelle at 19-åringen gikk på krykker onsdag kveld.

- Ja, han gikk på krykker og det så ikke bra ut. Jeg håper virkelig ikke at det er noe alvorlig, for han er viktig for oss, sier Elyounoussi til Nettavisen.

Nå lever altså håpet om at vi får se Dæhli mot Italia.

Kommentarer til denne saken