Gå til sidens hovedinnhold

Fortsetter ikke i Hønefoss

Reidar Vågnes ønsker ikke å fortsette som hovedtrener i Hønefoss etter sesongen.

Hønefoss (ANB): Den rutinerte treneren har gitt klubben beskjed om at han ikke er aktuell som hovedtrener neste sesong, skriver Ringerikes Blad. Vågnes ble hentet til Hønefoss i sommer, men ønsker ikke å flytte fra familien. I tillegg har nok pendlingen vært en belastning for 60-åringen.

- Da jeg fikk forespørselen gikk jeg noen runder med meg selv og kona. Vi kom til at det ikke er aktuelt å flytte fra Ålesund nå. Husk at jeg er snart 61 år gammel, og det er ikke bare å bryte opp fra familie, barn og barnebarn, sier Vågnes til Ringerikes Blad.

Vil bidra litt
Han presiserer likevel at han er sterkt knyttet til byen og området, og vil bidra med noe også neste sesong – dersom det er ønskelig.

- Det er en mulighet, og det har jeg sagt meg villig til. Hvis Hønefoss vil bruke meg i prosjektrelaterte jobber, er det interessant. Jeg har god erfaring i klubbutvikling, og trives dessuten veldig godt – både med klubb og folkene som jobber der. HBK har mange positive og kompetente folk i sitt system, sier den nåværende hovedtreneren.

Vågnes har signalisert at han kan jobbe én uke per måned dersom det er ønskelig.

Må ut på markedet
Leder i klubben, Rolf-Magne Walstad, tar Vågnes' avgjørelse til etterretning.

- Jeg har stor respekt for Reidar og forstår hans avgjørelse. Nå har vi ennå ikke bestemt oss for hvilken modell vi velger, vi må ta en runde med styre og trenere neste år for hva slags rolle Reidar eventuelt skal ha, sier Walstad til Ringerikes Blad.

Ettersom Tom Gulbrandsen fortsatt ikke har den nødvendige utdannelsen til å lede et lag i eliteserien eller 1. divisjon må klubben ut på trenerjakt før kommende sesong.

Og på spørsmål om Walstad har noen personlige favoritter til den ledige trenerjobben, svarer han følgende:

- Ja, men det kan jeg jo ikke si. Vi må se mer på hvilken type trener. Hvem som er rett mann for HBK neste år. For vi har virkelig fått smaken av eliteserien, og har veldig lyst til å være med videre. (ANB)

HTML EMBED
Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken