Gå til sidens hovedinnhold

Fortvilelse for Lundekvam

Southampton og Claus Lundekvam hadde tre svært viktige poeng i lomma mot Everton hjemme på St. Mary’s søndag. Så glapp det i siste spilleminutt.

SOUTHAMPTON – EVERTON 2-2: Everton kjemper om fjerdeplassen i Premier League og Champions League-kvalifisering med erkerivalen Liverpool. Med seier i bortemøtet med Southampton ville de fått en sju poengs luke ned til tabellnaboen.

Og kampen startet godt for Liverpool-laget. James Beattie sendte Everton i ledelsen etter fire minutters spill. Men så slo hjemmelaget tilbake.

Sterke prestasjoner
Etter 36 minutters spill møter Peter Couch et langt innkast med pannebrasken og utlikner til 1-1 for Southhampton. Han slår tre Everton-forsvarer i luftduellen duellen.

10 minutter etter hvilen sender Henri Camara hjemmelaget i ledelsen. Camara får ballen igjen etter veggspill med David Prutton på høyrekanten og kommer alene med Martyn. Han skrur ballen iskaldt inn i mål bak en utrusende Martyn.

Jubelen stilnet
Ledelsen holdt seg helt til det gjensto sekunder å spille på St. Marys. Publikum, som trodde hjemmelaget hadde sikret en etterlengtet trepoenger, fikk seg en real kalddusj da Marcus Bent utliknet for Everton i det nesten to minutter ut i tilleggstiden. Everton spissen fosset fram på høyresiden og banket ballen i mål via tverliggeren.

Southampton befinner seg dermed fremdeles nest sist i Premier League med 19 poeng. Avstanden opp til Crystal Palace er tre poeng.

Everton befester fjerdeplassen og har nå fem poeng på Liverpool på femteplass.

Claus Lundekvam spilte hele kampen for Southampton.

Klikk her for tabell og kampfakta.

HTML EMBED
Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp

Kommentarer til denne saken