Gå til sidens hovedinnhold

Fotballens 10 største playboyer

Disse gutta kombinerer fantastiske fotballferdigheter med pene damer og en utagerende livsstil.

Fotballspillere i dag er store stjerner. Spillerne i de beste ligaene tjener astronomiske summer og er heltene til titusenvis av mennesker.

Mange profesjonelle fotballspillere velger å være nettopp profesjonelle. Det er imidlertid flere som liker å leve en utagerende livsstil.

Ifølge engelske Wikipedia er en Playboy en mann med midler og mye fritid, som setter pris på godene i verden og liker å vise det.

Det er ikke til å komme utenom at det finnes flere fotballspillere som passer til denne beskrivelsen.

Nettavisen har samlet ti av de største playboyene i fotballen gjennom tidene. Dette er spillere som omtrent har blitt like kjent for sine påfunn utenfor banen, som sine ferdigheter på gressmatta.

Hvilke spillere mangler vi? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under!

10. David Beckham
Det er vanskelig å komme utenom verdens mest kjente fotballspiller på denne listen. David Beckham har på grunn av sitt spill på fotballbanen og gode utseende blitt verdenskjent.

Han ikret seg en av datidens mest ettertraktede damer i Victoria fra Spice Girls, og er fortsatt gift med henne, selv om utroskapsryktene dukker opp fra tid til annen. Beckham opptrer som modell i reklamekampanjer, er stinn av penger, omgir seg meg kjendisvenner og drar på premierefester.

9. Ronaldo
Den «originale» Ronaldo var også en fantastisk fotballspiller, og er historisk med sine 15 mål i VM-sluttspillet. Det har senere blitt mye oppmerksomhet rundt vekten hans, som har økt en del, blant annet på grunn av høyt alkoholforbruk.

Det har vært flere damehistorier fra den kanten, og en av hans bedre prestasjoner var vel å få denne dama til å bli hans kone. Ytterligere playboy-status ble sikret da han ble deleier av et billag, som konkurrerte i A1 Grand Prix-serien.

8. Francesco Totti
Roma-spilleren er en stor kjendis i Italia. Kombinerer godt utseende med fantastiske ferdigheter på banen, og damene ligger langflate. Totti er en levende legende i Roma og fansen elsker ham. Han giftet seg i 2005 med Ilary Blasi, en tidligere modell som er regnet som en av de peneste kvinnene i Italia.

(artikkelen fortsetter under bildet)

7. Diego Maradona
Maradona var en mester på banen og burde nesten komme på listen kun på grunn av måten han driblet seg igjennom det som var av spillere. Foruten å være kanskje verdens beste fotballspiller gjennom tidene, har Diego Maradona en rekke dameerobringer bak seg. Han har også gått gjennom en god mengde alkohol og narkotika. I tillegg hjelper det at mannen har en egen religion oppkalt etter seg, der han selv er Gud.

6. Ronaldinho
Brasilianeren var i en periode en av verdens desidert beste fotballspilllere. Sakte, men sikkert mistet han den statusen, og mye av skylden går til Ronaldinhos livsstil utenfor banen. Han har vært fast inventar på nattklubber og omringet seg med kvinnelig selskap. En engelsk stripper solgte i 2002 sin historie om sin natt med fotballstjernen.

5. Frank Worthington
Kanskje ikke så kjent navn for den unge generasjonen, men Worthington sikret seg playboy-status i en tid da fotballspillere ikke var i nærheten av å være like store stjerner som nå. Worthington var et stort talent på banen, og svært glad i kvinner utenfor banen.

Han skulle signere for Liverpool i 1972, men kom ikke gjennom den medisinske testen. Historien skal ha det til at det var på grunn av for høyt blodtrykk, som følge av overdreven seksuell aktivitet. Han var heller ikke ukjent med å fortelle om sine erobringer, som i dette sitatet fra selvbiografien, som faktisk het «One Hump or Two».

«George Best hadde et rykte med damene, men jeg fikk mer en min del av kaken. Det er en historie om hvordan jeg klarte å forføre en svensk tenåring og hennes mor. Det var flotte tider.»

4. Garrincha
Denne talentfulle brasilianseren var en fantastisk fotballspiller som, blant annet sammen med Pele, vant VM med Brasil i 1958 og 1962. Garrincha hadde imidlertid en noe trøblete oppvekst, og skrekkehistoriene var flere. Han var for eksempel alkoholiker i en alder av 14 og mistet jomfrudommer til en geit. I tillegg var han glad i damer, og ble far til 14 barn med en forskjellige kvinner.

3. Cristiano Ronaldo
En av de største stjernene i fotballen om dagen. Portugiseren regnes som en av verdens beste fotballspillere, men får også oppmerksomhet utenfor banen. Han har vært modell i flere reklamekanpanjer, og har blitt koblet til en lang rekke vakre og berømte damer. For øyeblikket dater han denne dama.

(artikkelen fortsetter under bildet)

2. Antonio Cassano
Det har alltid vært kontroverser rundt Antonio Cassano, men da han ga ut sin selvbiografi «La Dico Tutto» (Jeg skal fortelle deg alt), kom det fram at Cassano var en damebedårer av rang. Skal vi tro det som står i boken, skal Cassano hatt sex med mellom 600-700 kvinner på elleve år. Han skrev også i boken at sex dagen før en kamp, forbedret prestasjonen enormt.

1. George Best
Den klare førsteplassen går til George Best - en av fotballens første store stjerner og bad boys. På banen viste han fram fantastiske finter og genialt spill for Manchester United. Utenfor banen gikk det mye i alkohol og damer for Best. Historiene er mange, men to av hans mest kjente sitater, summerer på en måte opp hvorfor han topper denne listen.

«Jeg brukte mye penger på fyll, damer og raske biler. Resten bare sløste jeg bort.»

«I 1969 kuttet jeg ut kvinner og alkohol - det er de verste tjue minuttene i mitt liv.»

Kommentarer til denne saken