Gå til sidens hovedinnhold

Fotballnotiser

Liverpool stiller med sterkt lag i ligacupens semifinale, Kamerun har ansatt ny landslagssjef, Exeter fikk en ny gladmelding og toppklubber i Italia og Frankrike har sparket trenere.

Exeter vil tjene 150.000 pund ekstra på omkampen mot Manchester United i FA-cupen etter at de mandag fikk beskjed om at returmøtet på St. James Park vil bli sendt direkte på BBC. Exeter har ikke engang plass til alle supporterne som reiste til Manchester, men har likevel lovet å ikke øke billettprisene utover vanlig Conference-nivå. Lagene spilte 0-0 på Old Trafford. Vinneren av returkampen vil møte Middlesbrough i fjerde runde.

Liverpool-manager Rafael Benitez har bestemt seg for å stille med et sterkt mannskap i tirsdagens ligacupsemifinale mot Watford. Det betyr at både Steven Gerrard og Milan Baros trolig spiller fra start. Spanjolen utelukker likevel ikke at ungguttene Neil Mellor, Darren Potter og Stephen Warnock får spille fra start. Liverpool har i de tidligere rundene i ligacupen brukt reservelagsspillere som David Raven, John Welsh og Zak Whitbread, men ingen av disse spiller fra start tirsdag, ifølge Liverpools hjemmeside.

Den italienske Serie A-klubben Livorno sparket mandag Franco Colomba fra trenerjobben, og erstattet ham med den tidligere AC Milan-spilleren Roberto Donadoni, melder Reuters. Livorno tapte søndag 2-4 for Juventus, og ligger på 15. plass i Serie A. Klubben er i sin første sesong i toppserien siden 1949.

Kamerun har ansatt den tidligere landslagssjefen til Portugal, Arthur Jorge, som sjef for sitt fotballandslag. Portugiseren har tidligere hatt treneransvaret i Paris St Germain, CSKA Moskva og Porto. Han erstatter Winfried Schaefer, som fikk sparken i november. Kamerun ligger på tredjeplass, bak Elfenbenskysten og Libya, i sin VM-kvalikgruppe. Gruppevinneren går direkte til VM, mens de tre beste kvalifiserer seg til neste års afrikamesterskap.

Aksjekursen steg kraftig da Borussia Dortmunds nye tyrkiske investor, Sadettin Saran, mandag annonserte planer om å doble eierandelen i klubben. Klubben pådro seg en rekordgjeld på 120 millioner euro før den startet en prosess med å kutte ned på utgiftssiden, blant annet ved å redusere spillerstallen. Da klubben debuterte på børsen for fire år siden var aksjene verdt 11 euro. Nå ligger verdien på litt over to euro.

Den franske toppserieklubben Istres sparket mandag trener Mehmet Bazdarevic på grunn av svake resultater. Han erstattes av de tidligere spillerne Xavier Gravelaine og Jean-Louis Gasset. Istres rykket opp til toppserien i mai, men ligger helt sist etter kun én seier så langt denne sesongen.

Reklame

United-legenden håper Solskjær henter Haaland til Old Trafford

Kommentarer til denne saken