Gå til sidens hovedinnhold

Fotballstjerne døde på trening

Dani Jarque (26) fikk hjertesvikt under Espanyols treningsleir i Italia.

Espanyol har vært i Italia den siste uken, for å forberede seg til den nye sesongen. Lørdag skulle laget ut på en spasertur etter trening, men klubbens nyutnevnte kaptein, Dani Jarque, ble ikke med. Han følte seg for dårlig.

Det var da han på ettermiddagen pratet med et familiemedlem på telefonen at Jarque plutselig forsvant fra samtalen. Vedkommende han hadde pratet med, ble bekymret og varslet en lagkamerat. Da lagkameraten kom til Jarques rom var spilleren livløs. Medisinsk personell kom kjapt til stedet, men etter en time med gjenopplivning ble Jarque erklært død.

- Espanyol er sjokkerte og ønsker å bidra fullstendig for å hjelpe vår kapteins familie, sier Espanyol i en pressemelding ifølge Reuters.

Jarque var et produkt av Espanyols ungdomsprogram, og har spilt for klubbens førstelag i en årrekke. 26-åringen ble utnevnt til kaptein før årets sesong.

Dødsfallet kommer snaue to år etter at spansk fotball ble rystet av et annet dødsfall, da Sevillas Antonio Puerta kollapset under en ligakamp og døde få dager senere.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken