Gå til sidens hovedinnhold

Fotograferte sin egen død

Et kanadisk ektepar tok bilder av dødsbølgen mens den skylte inn over Khao Lak 2. juledag. Begge ble senere funnet døde, sammen med fotoapparatet.

Det hele startet som et romantisk oversiktsbilde av stranden ved ferieparadiset Khao Lak i Thailand morgenen 2. juledag.

Men ute i horisonten kan man tydelig se hvitt skum komme mot land. Man ser også at vannet har trukket seg tilbake og turister som går intetanende langs stranden.

Mens ekteparet John og Jackie Knill fra North Vancouver i Canada knipset i vei med fotoapparatet, vokser dødsbølgen seg større og høyere etter hvert som den kommer nærmere og nærmere stranden.

Kort tid etter at det siste bildet er tatt, skyller bølgen inn over ferieparadiset Khao Lak i Thailand og river med seg paret.

De to ble meldt savnet etter flodbølgekatastrofen og ble nylig identifisert og bekreftet omkommet.

- Jeg vet ikke hvorfor de ikke løp. Enten visste de at de ikke hadde muligheter til å overleve, eller så var de ikke klar over hvor voldsom bølgen var, sier parets sønn Christian Knill i et intervju med Global TV.

Sammen med paret fant letemannskapene parets fotoapparat. I kameraet var minnebrikken fremdeles inntakt.

Man får et åpenbart inntrykk av den enorme veggen som til slutt slo inn mot stranden og tok flere tusen menneskeliv morgenen 2. juledag i fjor.

Reklame

Stor oversikt: Her er salgene i nettbutikkene nå

Kommentarer til denne saken