Gå til sidens hovedinnhold

Fowler fikk sparken

«Big Sam» har satt i gang med julerengjøringen.

Robbie Fowler ble tirsdag frigitt fra sin kontrakt med Blackburn. Klubbens nye manager, Sam Allardyce, mente at spissen var overflødig i stallen.

Det var Paul Ince som hentet 33-åringen til Ewood Park i høst, på en prestasjonsbasert kontrakt som varte fram til slutten av desember.

- Vi har bestemt oss for å frigi Robbie. Kontrakten hans går snart ut, og jeg har bestemt meg for ikke å fornye den, sier Allardyce ifølge BBC.

For to uker siden ble det kjent at League Two-klubben Grimsby Town ønsker å hente inn Fowler i en spillende trenerrolle.

Spissveteranen ligger på en fjerdeplass over dem som har scoret flest mål i Premier League noensinne. Hele 161 ganger har den tidligere Liverpool-helten funnet nettmaskene i toppdivisjonen.

Også forsvarstrener Nigel Winterburn forlater Blackburn. Den tidligere Arsenal-backen kom til Ewood Park i juli på en deltidskontrakt.

- Jeg har også snakket med Nigel Winterburn i dag, og når det gjelder drillingen av det defensive i dette laget, så mener jeg at det er noe jeg klarer fint på egen hånd, forteller manageren.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken