Gå til sidens hovedinnhold

Fra Tippeligaen til Skeid

- Helt eventyrlig at vi har fått ham, sier Arild Stavrum om Skeids nye spiss.

Ryktet hans er kanskje ikke det beste, men nå får HamKam-spiss Oluwasegun Abiodun en sjanse til å få karrieren tilbake på rett kjøl. 24-åringen har skrevet under på en toårskontrakt med Skeid, og kommer fra HamKam som Bosman-spiller.

- Vil score mange mål
- Jeg gleder meg til å spille for Skeid og Arild Stavrum, og ser fram til å flytte til Oslo når jeg returnerer fra ferien min i Nigeria, sier spissen til Nettavisen.

- Skeid har et ungt og spennende lag, og jeg vil gjøre mitt beste for å score mange mål kommende sesong, legger han til.

Abiodun har blant annet erfaring med Mesterligaen for Maccabi Haifa, men lyktes ikke i Tippeligaen i år. Det endte med ett mål på 12 kamper fra start og ti som innbytter for Briskeby-laget. I 2007, da laget rykket opp til Tippeligaen, nettet han imidlertid 15 mål på bare 14 kamper fra start for Arne Erlandsens lag. Det skjedde altså på samme nivå som han nå skal spille på.

- Enormt potensial
Han er imidlertid like mye kjent for utenomsportslige sprell. Han er blant annet tidligere blitt dømt til 45 dagers fengsel for trusler mot en tidligere kjæreste.

- Med hånda på hjertet mener jeg at Abiodun er den spissen i Norge med størst potensial. Da tenker jeg i forhold til hans høyeste nivå. Han hadde en helt vill statistikk i Adeccoligaen, men gjorde det ikke like bra i år. Men hadde han gjort det like bra i år, så ville han kunnet gå til alle klubber i Norge. Jeg har fått et godt inntrykk av ham, og gleder meg til å trene ham, sier Stavrum.

- Hvis vi får ham til å fungere så tror jeg det vil være en signering som bringer oss et godt stykke opp på tabellen, legger han til.

Han mener signeringen viser at Skeid virkelig satser.

- Skeid har alltid hatt mange unggutter, men det alene har ikke vært nok til å etablere seg i Adeccoligaen. Da trenger vi kanskje en eller annen toppspiller. Dette bør vise publikum og samarbeidspartnere at nå kjører vi virkelig på, sier Skeid-treneren.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Nå: Enormt salg på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken