Gå til sidens hovedinnhold

Framtidas menn får sjansen

Alt tyder på at Christian Grindheim og Alex Valencia får sjansen fra start i onsdagens landskamp mot Sveits.

HOSLE (TV 2 Nettavisen): Det tyder i hvert fall tirdagens formasjonstrening på. Der danner Grindheim en defensiv duo med Kristofer Hæstad, mens Valencia bekler høyre kant.

Det er i så fall en svært spennende midtbane landslagstrener Åge Hareide sender ut på banen. Han har under hele sitt virke som sjef, ikke hatt noe fullgodt alternativ på høyre flanke, men Valencia har hatt en strålende sesong for Start så langt i sesongen. Og Hareide har tidligere uttrykt stor begeistring for Start-spilleren.

Spennende blir det også å se Grindheim og Hæstad på midtbanen. Duoen har spilt sammen på landslaget tidligere, men da på U21.

Det vil trolig bli en del utskiftninger på det norske laget i onsdagens kamp. Vålerenga-trener Kjetil Rekdal har blant annet bedt Hareide spare på kreftene til noen av spillerne, siden de har et tett kampprogram i tiden som kommer. Hareide vil trolig også se Eirik Bakke på banen igjen, mens Tommy Svindal Larsen også er høyaktuell i kraft av sine gode form og erfaring.

Sannsynlig lagoppstilling: (4-2-3-1)

Thomas Myhre - Andre Bergdølmo, Erik Hagen, Claus Lundekvam, John Arne Riise - Christian Grindheim, Kristofer Hæstad - Alex Valencia, Steffen Iversen, Morten Gamst Pedersen - John Carew.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken