Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Sir Alex Ferguson er i ferd med å finne fram sjekkheftet.

* Siste avsnitt i Ronaldo-farsen: «Jeg vil være her!», sier United-stjernen til diverse aviser. Og ja, uttalelsen kom mens han var i Manchester. United-fansens dartboard med Ronaldo-plakaten kan dermed tas ned inntil videre, kanskje helt fram til sommeren hvis de er heldige.

* Rafael Benitez ser ut til å bli kvitt kanskje sitt dårligste kjøp i Liverpool-karrieren. Hull har meldt seg på i jakten på Jermaine Pennant, skriver flere aviser. De får visstnok konkurranse av Real Madrid, skriver The Mirror. Nei, jeg fleiper ikke.

* Sørgelig lite overgangsrykter for de røde i Manchester så langt, og denne får det neppe til å koke på Old Trafford heller: Carlos Tevez har bedt de høye United-herrer om å hoste opp et kontraktsforslag slik at han kan bli permanent United-spiller, skriver Daily Mail.

* Men overgangen til Partizan Beograd-duoen Zoran Tosic og Adem Ljajic skal være game on igjen. 170 millioner skal være summen, skriver The Times.

* United, de røde, skal dessuten ha lagt inn et bud på Leeds midtbanespiller Fabian Delph på drøyt 100 millioner, hevder The Sun.

* Og da avslutter vi fredagens United-hjørne med å fortelle at David Gray har gått til de mer tvilsomme områdene i engelsk fotball. Plymouth er United-stopperens tilholdssted fram til sommeren.

Ny tjeneste: Så lett lager du en hjemmeside til klubben din

* Vi får fortsette med de blå i Manchester. Mark Hughes skal få lov til å bruke gullkortet så mye han vil i januarvinduet, bare for å få gjort lagmoralen litt verre enn det den er i dag. Dagens aviser hevder Hughes vil gjøre Wayne Bridge til verdens best betalte back (kontraktsverdi på drøyt 210 millioner, hevder The Sun), Roque Santa Cruz er på vei inn for nesten 190 millioner mener Daily Express, mens Scott Parker kan bli hentet inn i stedet for Craig Bellamy, logisk nok. Om disse ikke får taket til å lette, vil denne pirre litt mer: Valencia har sagt de vil selge David Villa til Manchester City «for den rette prisen».

* Går Bridge til Manchester, åpner det for det Chelsea trenger mest. En ny midtbanespiller. Den russiske landslagsspilleren Yuri Zhirkov skal være mannen som skal gjøre bilparken på Stamford Bridge litt fullere og fetere, melder Daily Mail.

* I sin tid valgte han West Ham framfor Liverpool. Nå er han uønsket, Lucas Neill: London-laget vil gi ham bort bare for å kutte kostnadene på Upton Park. Galatasaray skal være neste stopp, skriver Daily Express.

* Stort bedre er det ikke i Arsenal: «Du får innmari lite å kjøpe nye spillere for nå i januar», er meldingen Arsène Wenger skal ha fått fra Arsenal-styret, mener Daily Star å vite.

* Ikke alle avisene er helt synkrone i det de skriver. Mye tyder på at Jermain Defoe er på vei tilbake til Tottenham. Ifølge Daily Mirror skal Harry Redknapp ha lagt inn et frekt bud på om lag 50 millioner, mens den noe mer troverdige The Telegraph skriver spissen kan bli Spurs-spiller for... 150 millioner.

* Morten Gamst Pedersen kan også få et par nye lagkompiser i januarvinduet: Daily Mirror mener Sam Allerdyce ønsker å hente inn sine to tidligere undersåtter El Hadji Diouf og Tal Ben Haim.

* Shay Given liker dårlig det som skjer på St. James Park, og er på vei vekk fra klubben. Manchester City, Tottenham og Arsenal er klar med sjekkheftene, melder Daily Mirror.

* Spørsmålet er om han blir værende når han hører at Newcastle planlegger et bud på 50 millioner for Sheffield United-duoen Stephen Quinn og Kyle Naughton.

* Portsmouth kommer sannsynligvis til å stå ribbet tilbake etter januarsalget, men Gary O'Neil skal være på vei inn for rundt 25 millioner, skriver The Sun. Lyons Sidney Govou kan også være på vei inn som erstatter for Lassana Diarra, hevder Daily Mirror.

* Nylig kunngjorde Everton tidenes omsettingstall, uten at det ser ut til å hjelpe på spissjakten. Vagner Love elsket i alle fall ikke lønningene de tilbyr på Goodison, og vil ikke gjøre Everton-spiller av seg, skriver The Sun. Nå kan øynene bli rettet mot Pavel Pogrebnyak, hevder The Independent.

* Han var god i sin tid, men om smaken er så god, kan diskuteres. Oliver Dacourt ønsker i alle fall å flytte fra Inter og Milano til Bolton, melder The Sun.

* Islandske Victor Palsson er ønsket av Liverpool, skriver The Times. Ifølge et nettsted er han «aggressiv, atletisk, sterk fysisk, god i lufta, god teknisk, har en god pasningsfot, bra blikk, hurtig og scorer mål. I tillegg er han ambisiøs og har vinnermentalitet.» 18-åringen med gener fra Pelé, Maradona og Messi vil sannsynligvis aldri få en a-kamp for de røde.

* Should I stay or should I go? Milan ønsker seg Chelseas Alex, noe som øker sannsynligheten for at London-laget henter Kleber fra Santos for rundt 20 millioner, skriver The Sun.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Nå: Vi selger ut Pondus-bøkene på lager fordi vi skal flytte

Kommentarer til denne saken