Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Har startskuddet for jakten på Thierry Henry allerede gått?

* Thierry Henry kan være på vei tilbake til England. Den franske superspissen skal være tilgjengelig for britiske toppklubber for 12 millioner pund. (The Sun)

* Katalanerne i Barcelona ønsker i stedet å hente en annen franskmann med fri kunstnerisk utfoldelse på fotballbanen: Franck Ribéry. (The Sun)

* Steve Bruce har kommet med en innrømmelse: Hans Wigan makter ikke å holde på Antonio Valencia over sommeren. Dermed kan Sir Alex Ferguson kvesse gullkortet sitt: Manchesters rikeste klubb skal nemlig ha førsteretten til å sikre seg venstrekanten. Pris? 20 millioner pund. (The Sun/Daily Mail)

* Dagens oppdatering i føljetongen rundt Cristiano Ronaldo: - Jeg forventer å spille med Cristiano i Madrid en dag og jeg forventer at den dagen kommer snart, sier midtstopper Pepe til den spanske avisen AS ifølge The Independent.

* Dagens oppdatering i føljetongen rundt Carlitos Tévez: Real Madrid kommer til å overby Manchester United i kampen om argentinerens underskrift. Gjengen fra Old Trafford svarer med å tilby Tevez en ukelønn på 75 000 pund. (Daily Mirror)

* Arsenal følger Yohan Cabaye tett. For ordens skyld: 23-årig midtbanespiller fra Lille. (The Sun)

* Wolverhampton gir ikke opp å slå kloa i Michael Mancienne. 21-åringen fra Chelsea var på lån i Championship-klubben fram til nyttår, men ble tilbakekalt på grunn av rot med overgangspapirene. Nå forsøker manager Mick McCarthy å få til nok en utlånsavtale mellom de to klubbene. Forvirret? Nei, vel. (The Sun)

* Tony Adams har fått en gruppe «buere» (folk som buer) mot seg på Fratton Park. Daily Express har løsningen: Ansett Alan Curbishley i stedet. Adams har dog bestemt seg for å være sta som et esel og bli værende på sørkysten en god stund til.

* Ikke bare The Sun, men også den utskjelte TV-kanalen ITV, er blant de faste leserne av Nettavisens Premier League ryktespalte. I går skrev vi at Sam Dalla Bona er på vei til West Ham på free transfer. Det har fått sportsdirektør Gianluca Nani til å gå ut å avkrefte dette på ITVs nettsider. Ingen reunion for Gianfranco Zola og hans kompis Dalla Bona, altså!

Takk for oppmerksomheten!

Kommentarer til denne saken