Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Harry Redknapp vurderer ny jobb. Les også hvilken manager som leder laget sitt fra sengen.

* Roman Abramovitsj trekker stadig i trådene i Chelsea. To kamper som vikartrener har tydeligvis overbevist russeren om at Guus Hiddink er rett mann til å lede Chelsea permanent. Abramovitsj ser også for seg at Zenit-trener Dick Advocaat kan ta over som landslagssjef for Russland.

* Og apropos Hiddink. Nederlenderen har innført et nytt og strengere regime på Stamford Bridge, med flere retningslinjer klubbens dyre spillere nå må forholde seg til. Hiddink stiller nå krav til kleskode, punktlighet og fysisk form, for å bedre resultatene i London-klubben.

* Roy Hodgson er desperat etter å forlenge kontrakten med midtbanespilleren Danny Murphy.

* Harry Redknapp lanserer seg selv som en glitrende kandidat til å lede det engelske fotballandslaget. Problemet er vel at den jobben er opptatt, Harry?

* Everton står klare med sjekkheftet for å sikre seg den portugisiske midtbanespilleren Joao Moutinho. Overgangen skal være verdt 10 millioner pund. Daily Mirror.

* Aston Villa, som røk ut av Uefa-cupen torsdag kveld, er i ferd med å sikre seg Stilian Petrovs tjenester i tre nye år.

* Sheffield Wednesday krever 2 millioner pund for forsvarspilleren Tommy Spurr. Middlesbrough og Blackburn skal være interessert i å sikre seg spilleren.

* Middlesbrough har forlenget kontrakten med midtbanespilleren Josh Walker ut 2011-sesongen.

* Real Madrid skal ha forsøkt å lokke Carlos Tevez til den spanske hovedstaden i sommer. Daily Star.

* Tidligere Tottenham og Watford-spiller Ramon Vega skal være interessert i å kjøpe Portsmouth. Klubben har foreløpig takket nei. Daily Mail.

* Joe Kinnear er på bedringens vei etter en bypass operasjon for to uker siden. Manageren er så sugen på å komme tilbake at han tidvis prøver å lede klubben fra sin egen seng. - Han er stadig på telefonen, og han klarer ikke legge den fra seg, sier direktør i klubben Derek Llambias til Daily Mirror.

* Den skotske klubben Livingston sliter med å betale ut spillerlønningene i tide. Dette har ført til at noen av klubbens spillere må kjøre pizza for å få endene til å møtes.

Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

- Den mest behagelige skjorta jeg har hatt på meg

Kommentarer til denne saken