Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Chelsea forbereder sjokkbud på Arsenal-stjerne, mens to andre stornavn nå vil bli på Emirates.

* Arsenals stjernespiller Emmanuel Adebayor skal toppe Chelseas ønskeliste til sommeren. Sammen med den russiske landslagsspilleren Juri Zhirkov, skal Adebayor med flere hentes inn for rundt 500 millioner kroner, skriver Daily Telegraph. De hevder dette er en del av pakken som skal overbevise Milans Carlo Ancelotti til å overta managerstolen på Stamford Bridge fra sommeren. Mer om det kan du lese her.

* Dersom Adebayor skulle forsvinne ut porten på Emirates kan Arsene Wenger og andre Arsenal-tilhengere glede seg over at både Robin van Persie og Cesc Fabregas nå ser ut til å ha slått seg til ro i Arsenal etter at laget nådde semifinalen i Mesterligaen, skriver The Times.

* Liverpool-sjef Rafa Benitez sa for et par dager siden til den spanske journalisten Guillem Balague at Xabi Alonsos fremtid ligger på Anfield, selv om klubben var svært interessert i å kvitte seg med midtbaneeleganten i fjor sommer. Nå har flere engelske aviser plukket opp denne uttalelsen. Kan dette være et spill fra Mr. Benitez for å få den prisen man ønsker for spilleren? Juventus' bud ble i hvert fall ansett som for lavt for et snaut år siden, men nå skal også Real Madrid og Barcelona være interessert i Alonso.

* Blir det en spanjol mot en annen i Liverpool? Benitez hevder at forsøket med å hente Valencias David Silva er et avsluttet kapittel fordi en person i Valencia røpet Liverpools interesse, skriver Daily Mail. Men Benitez er en luring, og blir prisen den rette skal man ikke se bort fra at interessen for den tekniske og offensive, men spede, spilleren blomstrer igjen.

* Nok en spanjol er i søkelyset, men denne gang er det West Ham-manager Gianfranco Zola som er kjøpelysten. Han ønsker å signere Swanseas høyreback Angel Rangel som en erstatning for Lucas Neill. 26-åringen skal også følges nøye av Manchester City og ha en prislapp på 4 millioner pund.

* Aston Villa forbereder et bud på 6 millioner pund for Leeds' unge stjerneskudd Fabien Delph. Delph er tiltenkt rollen som erstatter for Gareth Barry dersom sistenevnte får gjennomført overgangen, som strandet i fjor sommer, til Liverpool, melder Daily Mirror.

* Blackburn er også på jakt etter en unggutt.. De har blinket seg ut den 19 år gamle østerrikeren Mark Arnautovic som spiller spiss for Twente, skriver Daily Mirror.

* Birmingham-manager Alex McLeish har fått øynene opp for Boltons forsvarer Danny Shittu. Selv om Birmingham ikke skulle rykke opp i Premier League skal McLeish ønske å hente den nigerianske spilleren for 2 millioner pund til sommeren.

(Kilde: BBC)

Kommentarer til denne saken