Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Chelsea har en plan, og Tottenham har fått tak i en bokser!

Tottenhams sisteskanse Heurelho Gomes er skadet. Nå er det alarmerende nok (for Spurs-fans) at den slepphendte brassen faktisk er klubbens førstekeeper. Men kanskje enda verre er det at Harry Redknapp vil erstatte ham med Portsmouths keeper David James. (Daily Mirror)
Hva tror du er best for Tottenham? a) Gomes i mål b) James i mål eller c) ingen i mål, 11 utespillere

En annen spiller som kan være på vei bort fra smått herjede Portsmouth, er Sylvain Distin. Everton - som i snitt har sluppet inn mål hvert kvarter så langt i Premier League - er nemlig desperate etter forsvarsspillere. Og franskmannen står altså på ønskelisten til manager David Moyes. (Daily Mirror)

Samme Moyes skal ha blitt enig med Newcastle om en overgang for Steven Taylor, verd drøyt 60 millioner kroner. Men Taylor er glad i penger, og lønnskravene til den engelske U21-spilleren er så høye at overgangen kan gå i vasken. Vi ønsker i så fall Taylor lykke til med et videre liv i The Championship, hvor han kan se fram til tøffe tak mot Peterborough, Swansea og Blackpool. (Daily Mirror)

Aston Villa har kastet seg inn i kampen om West Hams forsvarsspiller James Collins. Nå har riktignok West Ham allerede blitt enig med Stoke om å gi slipp på Collins mot 50 millioner kroner. Men hovedpersonen selv har trenert overgangen. I håp om at nettopp Aston Villa skulle komme på banen? (The Sun).

West Ham er uansett overmodne for å kvitte seg med nevnte Collins, for å finansiere et forbedret bud på Bordeaux' måltyv Marouane Chamakh. Marokkaneren har tidligere vært i kikkerten til Arsène Wenger, og West Ham-manager Gianfranco Zola ville nok glist bredt om han klarte å bringe Chamakh til London foran nesa på sin London-rival. (The Times)

Et annet sted i London trenger de mildt sagt ikke å selge før de kjøper. Vi er selvfølgelig på Stamford Bridge, hvor Chelsea nå legger en slu plan for hvordan de skal hente det brasilianske stjerneskuddet Alexandre Pato til klubben. Opplegget er typisk Chelsea: Putt 400 millioner kroner i en koffert, reis til den aktuelle klubben og ta med spilleren hjem. NB! Planen skal visstnok ikke iverksettes før til neste sommer. Se opp, AC Milan! (Daily Mirror)

Det er sjelden Tottenham kan by på mer hardtslående rykter enn Chelsea, men her er unntaket: Harry Redknapp har nemlig tilbudt en - hold deg fast - bokser (!) prøvespill på White Hart Lane. Navnet er Kevin Anin, og 23-åringen som tidligere levde av å klinke folk i bakken, har nå bare ett år igjen av kontrakten med franske Le Havre. Vi foreslår at Redknapp signerer fyren - denne mannen kan bli en knockout i Premier League! (The Sun)

Vi holder oss i ringen, men denne gangen er det snakk om et slag under beltestedet. For hva annet kan man kalle Espanyols «utstrakte hånd» til kriserammede Newcastle? Spanjolene er greie nok til å tilby seg å betale for en overgang for Fabricio Coloccini. Men forutsetningen er at stakkars Newcastle skal fortsette å betale store deler av Coloccinis skyhøye lønn!

Vi vet at flere Liverpool-supportere leser denne spalten nøye, i håp om å finne ut at en skikkelig midtbanespiller er på vei til klubben. Vel, vi har ingen rykter å viderebringe, men kan glede Liverpool-fansen med følgende: Lucas Leiva sier i et intervju med Skysports at han nå er i knallslag! Det er bare å glede seg... (Skysports)

Til slutt noen rykter som neppe får noen som helst til å skjelve i buksene:

Hull-sjef Phil Brown er klar til å by 40 millioner kroner for Portsmouth-spissen David Nugent. (The Sun)

Samme Brown - kjent for sitt solariumsbrune ansikt og sin forkjærlighet for hands free-mobiltelefonutstyr - har også blinket ut Lokomotiv Moskvas ghanesiske spiss Haminu Draman som en mulig forsterkning. Pris: 30 millioner kroner. (The Independent)

Birmingham-manager Alex McLeish vil kvitte seg med angriperne Marcus Bent og Gary McSheffrey. (Daily Mirror)

Wigan rykker stadig nærmere en signering av Crystal Palace-vingen Victor Moses. (Daily Mirror)

Reklame

Pondus-salg: Nå gjør du superkupp

Kommentarer til denne saken