Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

En ny klubb kaster seg inn i kampen om Cesc Fabregas.

Mange ventet at Arsenals kaptein Cesc Fabregas skulle bli solgt til Barcelona i fjor sommer. Det skjedde ikke. Nå skal Real Madrid ha kontaktet Arsenal for å sikre seg førsteretten til spanjolen dersom Arsenal bestemmer seg for å selge ham. Det hevder i alle fall Daily Mail.

Torsdag skrev vi om Manuel Neuer i ryktebørsen. Schalke-keeperen er ønsket av Sir Alex Ferguson i Manchester United, men ser ut til å bli værende i Gelsenkirchen. Nå har Ferguson i stedet kastet øynene på nederlenderen Maarten Stekelenburg, skriver Metro.

Ferguson følger visstnok også nøye med på Fabio Coentrao, men Benfica har festet en prislapp på 25 millioner pund på venstrebacken.

En annen spiller som kobles til Manchester United, og for stå vidt også Chelsea, er Napolis playmaker Marek Hamsik. Ifølge Talksport.com krever Napoli minst 35 millioner pund for Hamsik.

Et alternativ for Chelsea skal være Real Madris Kaka, som Roman Abramovitsj har lyst til å hente til Stamford Bridge. Russeren håper å lykkes med et bud på 25 millioner pund.

Daily Mail har en nokså utrolig sak om at Manchester City ønsker å hente inn Andrea Pirlo til sommeren. Italienerens kontraktsforhandlinger med AC Milan skal ha blitt lagt på vent. Det er ikke merkelig at storlag ønsker Pirlo, som er en strålende spiller, men midtbanestrategen er 31 år gammel og på vei mot karrierens solnedgang.

Liverpool og Newcastle er angivelig begge ute etter Lille-spissen Gervinho, som ifølge Talksport.com vil koste om lag ti millioner pund. Liverpool er også interessert i Christian Eriksen, dansken som storspilte mot England. Assistentmanager Sammy Lee fulgte angivelig den danske 18-åringen fra tribunen i onsdagens privatlandskamp.

På vei ut av stadiondøra til Liverpool støter vi på Roy Hodgson, som ifølge The Sun vil bli ansatt som West Bromwich-manager neste uke.

Kilde: BBC

Kommentarer til denne saken