Hva gjør Manchester-klubber med spillere som sender dem ut av Mesterligaen? Jo, de kjøper dem, selvsagt.

Napolis Edinson Cavani (24) senket nylig Manchester City i Mesterligaen, og er dermed selvfølgelig høyaktuell for de lyseblå serielederne. Men nå har også en dypere blåfarge meldt seg på i kampen om uruguayaneren i form av Chelsea.
(Talk Sport)

Benficas og Nicolas Gaitan (23) slo Manchester United ut av Mesterligaen. Nå skal United være villige til å bla opp rundt 25 millioner pund for den unge midtbanespilleren.
(Olé)

I Chelsea kan Cavani komme til å erstatte Didier Drogba som skal være på vei bort i januar sammen med Frank Lampard. Drogba skal være nær ved å følge Nicolas Anelka til Kina. Dalian Aerbin har tilbudt Drogba rundt 200.000 pund i uka i to år, mens Chelsea kun vil tilby en ettårskontrakt til stusselige 125.000 pund uka.
(The Sun)

Fernando Torres kobles også bort fra Chelsea, og nå er det dukket opp rykter om at han kan være på vei tilbake der han kom fra, nemlig Liverpool, for 20 millioner pund. Men: – Dette er bare oppspinn sier en talsmann for Chelsea. Et kjapt spørsmål til dere Pool-fans der ute: Ville dere ønsket ham velkommen tilbake med åpne armer? Kjør debatt i kommentarfeltet.
(Evening Standard)

Manchester UnitedsFederico Macheda forlater Old Trafford i januar til fordel for en klubb på kontinentet, hevder hans agent.
(Daily Mirror)

Serie As topplag, Juventus, ønsker å kjøpe Manchester Uniteds Antonio Valencia i januar, men United skal være helt uvillig til å selge.
(Daily Mirror)

Newcastle-manager Alan Pardew frykter at han mister midtbanegeneral Cheick Tiote til enten Chelsea eller Arsenal i januar.
(Daily Mail)

Etter en fabelaktig start har Newcastle gått på et par smeller i det siste, ikke minst på skadefronten der Steven Taylor er ute resten av sesongen, mens også Fabricio Coloccini hangler. Pardew har derfor fått grønt lys til å hente en ny midtstopper i januar.
(Newcastle Chronicle)

Arsenal ønsker fortsatt å loppe Ståle Solbakken og Köln for stjernespiss Lukas Podolski i januar. Prisen vil ligge rundt 15 millioner pund.
(Daily Mail)

Tottenham skal ha sikret seg den svenske midtbanespilleren Rasmus Elm fra AZ Alkmaar for 6,5 millioner pund, rett foran nesa på Manchester United. Det melder kilder i Nederland, men spillerens agent avviser dette som bare vås.
(Expressen)

Avhengig? Få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242 (Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding).