Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Disse to kan bli lagkamerater neste sesong.

Brendan Rodgers blir fredag presentert som ny Liverpool-manager. Nå verserer ryktene om at nordiren vil ta meg seg flere av sine elever fra Swansea til Anfield. Scott Sinclair, Ashley Williams og Gylfi Sigurdsson skal alle være høyaktuelle. Sistnevnte skulle etter planen signere en permanent avtale med waliserne, men ingen avtale er foreløpig sluttforhandlet.
(Daily Mirror)

Andre kilder hevder at også Joe Allen kan bli med Rodgers fra Swansea til Liverpool. 22-åringen, som har gått gradene i klubben, har tre år igjen av kontrakten sin og vil trolig koste rundt ti millioner pund.
(Daily Mail)

Den nye Liverpool-managerens ankomst har også gitt Joe Cole et nytt håp om en framtid på Anfield. Midtbanespilleren har vært på utlån i franske Lille denne sesongen og kjenner godt til Rodgers fra tiden da de to hadde Chelsea som arbeidsgiver.
(Daily Star)

Hulk kommer nærmer seg stadig en overgang til Premier League og Chelsea. Porto skal ha akseptert et bud på 38 millioner pund og 25-åringen venter på å gjennomføre den medisinske testen med Champions League-vinnerne.
(The Guardian)

En annen angrepsspiller som kan være på flyttefot denne sommeren er Dimitar Berbatov. Bulgareren har slitt med å få spilletid denne sesongen og kan tenke seg en overgang bort fra Manchester United. Berbatov har blitt koblet til gamleklubben Bayer Leverkusen, men Bundesliga-klubben skal ha uttalt at det ikke er aktuelt med mindre United slipper ham på free transfer.
(Daily Telegraph)

Gaston Ramirez har tidligere vært koblet til Liverpool og Tottenham. Nå har imidlertid Manchester City, Juventus og Wolfsburg kastet seg inn i kampen om Bolognas midtbanetalent. 21-åringen er verdsatt til rundt 15 millioner pund.
(The Sun)

Queens Park Rangers er på utkikk etter ny keeper, og Robert Green har blitt nevnt som et alternativ. De siste ryktene går imidlertid på at Ben Foster skal være svært aktuell. 29-åringen vil trolig koste fem millioner pund hvis han skal kjøpes fri fra kontrakten med Birmingham.
(Daily Mail)

Torsdag skrev vi at Barcelona stadig kommer nærmere Jordi Albas signatur. Katalanerne får imidlertid tøff konkurranse fra Manchester United, som også svært gjerne kunne tenke seg Valencia-backens tjenester.
(Talksport)

Ryktene rundt Wesley Sneijder ser ikke ut til å stoppe. Inter-spilleren, som nå forbereder seg til EM, har lenge blitt fulgt av Manchester United, men naboen City vil også ha et ord med i laget. Roberto Mancini vil gjerne forsterke laget for å gjøre suksess også i Europa den kommende sesongen.
(Metro)

Paul Lambert har gitt seg i Norwich og blir trolig presentert som ny Aston Villa-manager innen kort tid. Det er dårlig nytt for Norfolk-klubben, som tok en svært respektabel 12.-plass i Premier League denne sesongen. Enda blir det da Lambert planlegger å ta med seg toppscorer Grant Holt til Villa Park.
(Daily Mail)

Reklame

Slik gjør du bålpannen om til en pizzaovn

Kommentarer til denne saken