Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Denne playmakeren fortsetter storspillet og kan havne i Premier League.

Arsenal kommer til å droppe David Villa og i stedet gå for å signere Stevan Jovetic fra Fiorentina til sommeren. Den elegante montenegrineren har lenge blitt koblet til blant andre Chelsea og Manchester City.
(Daily Mirror)

Andre Villas-Boas innrømmer at Tottenham må kvalifisere seg til Champions League for å ha muligheten til å beholde Gareth Bale neste sesong. Real Madrid er én av klubbene som jakter den 23 år gamle waliseren.
(The Guardian)

Det ryktes at Manchester City vil legge inn et bud på Neymar til sommeren, men Santos avviser at det er aktuelt å selge stjernespissen.
(Daily Mail)

I januar ble Jack Butland kjøpt av Stoke, som lånte ut keeperen til Birmingham igjen. Nå kan det gå mot utlån neste sesong også for 19-åringen, etter at klubben uttalte at det trengs et enormt bud på førstekeeper Asmir Begovic for at det skal aksepteres.
(Daily Mirror)

Edinson Cavani står på mange ønskelister rundt om i Europa, men Napoli-president Aurelio De Laurentiis føler seg trygg på at ingen vil matche utkjøpsklausulen på 63 millioner euro.
(Gazzetta dello Sport)

Liverpool gjorde et forsøk på å hente Dinamo Moskvas Balazs Dzsudzsak på lån i januar. Forslaget ble imidlertid blankt avslått av russerne.
(Sky Sports)

Patrick Vieira kan gjøre en overraskende retur til Arsenal etter at Arsène Wenger har forhørt seg om landsmannen kan tenke seg å jobbe med klubbens unge spillere.
(Daily Mail)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '19rlki0omwbfq14j9oj6gakfg8', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-19rlki0omwbfq14j9oj6gakfg8', 'eplayer14');
Reklame

Nå er bestselgeren endelig på tilbud

Kommentarer til denne saken