Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Synger Nani på siste verset i Manchester United?

Manchester City er i ferd med å falle av i kampen om ligagullet, og til sommeren ønsker Roberto Mancini å gjøre utskiftninger i spillertroppen.

Den skjerfkledte italiener ønsker ungt blod til Etihad og ser på Romas Eric Lamela og den brasilianske stopperen Marquinhos som perfekte forsterkninger.

En som ikke er like velkommen i Manchester om dagen er Nani. Kantspilleren ser ut til å være ute i kulden hos United og blir stadig koblet vekk fra Old Trafford. Manager sir Alex Ferguson har prøvde å avdramatisere det hele, men om avisene har rett, som de i ny og ne faktisk har, så forsvinner 26-åringen til sommeren.

United har den siste tiden blitt koblet til en rekke keepere, men nå skal klubbens spillere ha krevd at David De Gea blir satset på av manager Ferguson. Det er den seriøse avisen The Independent som skriver dette, men vi tipper at ordet «krav» er sterkt overdrevet.

Nani kan eventuelt gjøre som Michael Dawson. Tottenham-stopperen var en periode uønsket av manager André Villas-Boas, men etter storspill den siste tiden, er han igjen inne i varmen. Den portugisiske manageren sier nå at det var en tabbe å prøve og selge Dawson i fjor sommer.

En som ikke gjør tabber på overgangsmarkedet er Rafael Benitez. Eller vent, kanskje jeg tar feil. Den som styrer med overganger i Chelsea ønsker i hvert fall å hente brassen Paulinho til klubben. Spilleren ble også koblet med flere klubber i januar, men spillerens agent har nylig uttalt at hans klient først flytter på seg til sommeren.

Rickie Lambert har vært en åpenbaring i sin første Premier League-sesong, noe Sam Allardyce i West Ham har lagt merke til. Han vil hente Southampton-spissen til London.

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1514bnv3cn8611p7at7p21bjp8', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1514bnv3cn8611p7at7p21bjp8', 'eplayer14');

Londonklubben har også jaktet Vitesses Wilfried Bony en stund, men nå ser det ut til at 24-åringen glipper for West Ham. Han ønsker seg nemlig til Russland.

David Villa blir stadig koblet til englesk fotball. Igjen er det Arsenal som er klubben, og prislappen skal denne gang være på 17 millioner pund for den magesyke Barcelona-spissen.

Stoke er med i dagens ryktespalte. Tony Pulis har nemlig klekket ut en plan, som innebærer å hente Birminghams Curtis Davies til Britannia.

Til slutt et rykte som ikke bare handler om Premier League. I The Championship skal Paul Ince på det nærmeste være klar som ny manager for Blackpool. Der blir han sjef for sønnen Tom. Pappa Ince har tidligere uttalt at sønnen ikke bør returnere til Liverpool, om han skal bytte klubb, så spørs det,da, om Anfield-klubben fortsatt er interessert i vingen.

Kilder: BBC, Sportinglife, The Sun, The Independent, The Guardian, The Telegraph, The Times, Daily Express, Daily Mirror, talkSport, Metro.

Reklame

Regntøyet du trenger til den norske sommeren

Kommentarer til denne saken