Chelsea ser mot Russland og Zenit St. Petersburg. London-klubben er ute etter Hulk, som ikke skal være fremmed for en tur til England. Han er nemlig lei av livet i Russland.
(Metro)

Juventus ønsker seg spisser fra Premier League. Luis Suarez fra Liverpool skal trolig stå øverst på ønskelisten, men hvis en overgang for han ikke går i orden, skal de ønske seg Javier Hernandez fra Manchester United. Juventus trenger en spisspartner til Fernando Llorente, som kommer Athletic Bilbao i sommer.
(Daily Mail)

Juventus er også ute etter Torino's Angelo Ogbonna, som har vært koblet til både Manchester United og Arsenal.
(TalkSport)

Liverpool forbereder seg på å legge inn et bud på Xabi Alonso. Klubben skal ha fått signaler om at Alonso vil være åpen for en retur til klubben han vant Champions League med i 2005. På tross av at Liverpool helst kjøper yngre spillere, vil alle på Merseyside ønske seg at 31-åringen returnerer.
(Caught Offside)

Anders Lindegaard har hintet til at han ønsker seg vekk fra Manchester United. Han skal være frustrert over lite spilletid med sir Alex Fergusons menn.
(Daily Mirror)

17-årige Luke Shaw i Southampton er ettertraktet. London-klubbene Tottenham og Chelsea står klare for å kjempe om forsvarsspilleren, som kan være verdsatt til hele 16,5 millioner pund.
(Metro)

(artikkelen fortsetter under videoen)

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1cx11jmym6e2n1va2pwnbvol53', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1cx11jmym6e2n1va2pwnbvol53', 'eplayer14');

Steve Harper har hatt kontrakt i Newcastle i 20 år. Han er reservekeeper, og har vært utlånt seks ganger på disse 20 årene. Nå kan han nærme seg slutten. Han er forberedt på å forlate klubben til sommeren.
(Evening Chronicle)

Manchester United kobles til Alexis Sanchez. De skal være klare for å legge inn et bud på Barcelona-spilleren.
(Caught Offside)

Det blir mest United-snakk i dag. Dortmund-stjernen Mario Götze flørter med de større klubbene i Europa. Han har uttalt til Sport1 at klubber som Real Madrid, Barcelona og Manchester United er attraktive, og at man kan utvikle seg i slike klubber.
(Goal.com)

Gael Kakuta har gått i mot Chelseas transferprosedyre og krever å gå ut på lån igjen neste sesong.
(The Sun)

Norwich skal ha kommet til enighet med Sporting Lisboa om spissen Ricky van Wolfswinkel. Kanarifuglene må ut med rundt åtte millioner pund for nederlenderen.
(Daily Mail)

Southampton har lagt inn bud på åtte millioner pund for Adrian Lopez fra Atletico Madrid. Liverpool og Tottenham skal også være interessert.
(Daily Star)

Chelsea vurderer å prøve seg på Celtic-keeperen Fraser Foster.
(The Times)

Arsenal ser på Sochaux' Sebastien Corchia. Han skal erstatte Bacary Sagna, som trolig forlater Emirates til sommeren.
(The Times)

Fremtiden til Fabricio Coloccini skal plutselig være usikker, etter at Newcastle-kapteinen skal ha blitt sett hos sin eksklubb San Lorenzo.
(The Sun)