Det er fredag og helgen nærmer seg med stormskritt.

Det samme gjør seriestart i Premier League, og klubbene er på storstilt spillerjakt.

Vi begynner i London der både Chelsea og Tottenham er ute etter å hente Hulk til byen. - Jeg er klar over interessen. Men jeg er fornøyd med å være i Zenit, sier brasilianeren ifølge Express.
Det er kanskje ikke så rart Hulk er fornøyd i Russland med en ukelønn på godt over én million kroner.

Tottenham-fansens syn på Emmanuel Adebayor er splittet. Togoleseren har spilt elendig siden overgangen til klubben ble gjort permanent før forrige sesong. Nå melder Metro at den tyrkiske klubben, Besiktas, skal ha kommet med et offisielt bud på spissen.

Leandro Damiao. Du er sikkert like lei av å lese rykter om han, som vi er av å skrive de. Nå melder Daily Mail at Southampton kan bli neste stoppested for den målkåte brasilianeren. Southampton-manager, Maruicio Pochettino, skal i alle fall være sugen på å gjøre brasilianeren til lagkamerat med Vegard Forren.

Maicon kan være på vei bort fra Manchester City. Høyrebacken har slitt med spilletid etter overgangen til klubben forrige sommer, og nå skal Manchester City-manager, Manuel Pellegrini, være villig til å høre på bud på backen, melder Daily Mail.

Vi holder oss i Manchester, hvor den lyseblå klubben ønsker å forsterke forsvaret. Real Madrid-forsvarer, Pepe, skal stå høyt oppe på ønskelista til klubbens nye manager, Pellegrini.

Crystal Palace er klare for Premier League neste sesong, og nå vil klubben forsterke angrepsrekka. Croydon Advertiser melder at Carlton Cole, som ble fristilt fra West Ham tidligere i sommer, skal ha hatt samtaler med klubben om en mulig overgang som vil gjøre han til lagkamerat med Jonathan Parr.

London Evening Standard melder at samme klubb er i samtaler om å hente Haugesund-forsvarer, Umaru Bangura, til klubben. Haugesund skal tidligere ha avslått et bud på 2.5 millioner kroner, og venter på at Premier League-klubben tilbyr det dobbelt før de gir slipp på spilleren.

Newcastle og Joe Kinnear er i full gang med å forsterke laget. De gjør i alle fall et forsøk. Nå melder Newcastle Chronicle at klubben har trukket seg i kampen om å hente Wigan-spiss, Arouna Kone, fordi han ikke passer inn i klubben.