Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Tottenham skal være på spissjakt.

Tottenham skal være på spissjakt og skal nå ha kommet med et nytt bud på Valencia-spiss Roberto Soldado, skriver Daily Star. Spurs skal tidligere ha fått avslått et bud på 17 millioner pund, men håper nå at spanjolene kan la seg friste av 20 millioner.

The Times skriver fredag at Manchester United ikke kommer til å selge Wayne Rooney, selv om han skulle levere inn en overgangssøknad.

Chelsea er derimot klare til å gjøre Wayne Rooney til deres best betalte spiller hvis de skulle klare å få til en overgang, skriver London Evening Standard.

Manchester United skal være interessert i å hente Gareth Bale, men ifølge London Evening Standard vil Tottenham ignorere samtlige bud som kommer inn for stjernespilleren. Daily Star tror derimot at Gareth Bale kan la seg friste av muligheten til å spille i Champions League.

P.S: Frem mot deadline day følger vi ryktebørsen direkte her.

Arsenal-manager Arsène Wenger har fått beskjed om at han kan tilby Liverpool 40 millioner pund for Luis Suarez, skriver Daily Mail. Merseyside-klubben kommer derimot til å kreve 55 millioner for uruguayaneren, ifølge The Sun.

Chelsea skal, ifølge talkSPORT, ha kastet seg inn i kampen om signaturen til Real Madrid-spiss Gonzalo Higuain. Dette har gjort det vanskeligere for Arsenal å hente spissen.

Manchester City har lagt inn et bud på 25,8 millioner pund for Benfica-ving Eduardo Salvio, ifølge Independent. Portugiserne vil trolig ikke godta budet, ettersom de ønsker nærmere 35 millioner for 23-åringen.

West Bromwich har avslått et bud på 850.000 pund for Peter Odemwingie fra Dubai-klubben Al Nasr, skriver Daily Express.

Rafael Benítez ønsker, ifølge Daily Express, å hente Liverpool-keeper Pepe Reina til Napoli.

Daily Mail hevder at det kun er en medisinsk sjekk som gjenstår før argentineren Gino Peruzzi blir Sunderland-spiller. Det er ventet at Sunderland betaler 5 millioner pund for 21-åringen.

P.S: Frem mot deadline day følger vi ryktebørsen direkte her.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken