Gå til sidens hovedinnhold

Fredagens Premier League-rykter

Storklubbene forbereder seg på handling i januar.

Det er rolige dager på ryktebørsen, men det må man kanskje vente seg i kjølvannet av et av de mest dramatiske overgangsvinduene på lenge.

Her er uansett de ryktene vi fant fredag:

Liverpool skal ha følere ute for Anzji-spiss Lacina Traore, men nå kan de trolig glemme å hente den storvokste angriperen til Merseyside. Traore er nemlig på vei til de italienske gigantene Juventus, skriver Express.

Real Madrid-keeper Iker Casillas skal være ønsket av den tyske Champions League-finalisten Borussia Dortmund. Casillas har måttet finne seg i å bli et andrevalg for andre gang på rad, og nå kobles han altså bort. Flere Premier League-klubber skal også være ute etter den spanske burvokteren. Real Madrids sportsdirektør Zinedine Zidane prøver å overbevise 32-åringen om å bli værende på Bernabeu.

Tottenham handlet for den store gullmedaljen i forrige overgangsvindu, men er de ferdig? Nei, skal man tro avisen Metro. Nå er londonklubben ute etter å hente den franske U21-landslagsspilleren Sebastien Corchia til klubben. 22-åringen spiller for Sochaux og er sett på som et av de største backtalentene i verden. Han er hovedsakelig høyreback, men gjør seg ikke bort om han blir satt til å beklé venstrebackplassen.

Samtidig hevder avisen Daily Express at Monaco jakter Tottenhams franske superkeeper Hugo Lloris. Den hardtsatsende franske klubben er nå i ferd med å bestemme seg for om de vil sprenge banken (nok en gang) for Lloris eller Marseilles Steve Mandanda.

Sør-Koreas hovedtrener Hong Myung-Bo har nå gått ut og advart Arsenal-spiss Park Chu-Young om at landslagsplassen kan ryke om han ikke skifter klubb.

Vi tar også med noen rykter om de mindre klubbene i Premier League:

Crystal Palace skal være i ferd med å forberede et bud på Queens Park Rangers-spissen Andy Johnson i januarvinduet. Klubben klarte ikke å hente den hårløse angriperen i sommerens vindu, men har ikke gitt opp, skriver Express.

Hull-manager Steve Bruce skal ikke ha gitt opp å hente West Bromwich-spiss Shane Long, til tross for at en avtale strandet på deadline day.

Og til slutt:

Manchester United-fansen etterlyste kanonkjøp denne sommeren, men endte opp med Marouane Fellaini. Nå gjør Caughtoffside sitt for å strø salt i såret. Her har de skrevet en artikkel om fem spillere United burde ha kjøpt.

God helg!

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken