Gå til sidens hovedinnhold

Fredrikstad i fritt fall

Det er ingen tegn til lysning for Fredrikstad og vi tror ikke på noen opptur i Ulsteinvik søndag heller.

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Vi starter med Derby

Tippetips: Rosenborg fester grepet

V65 Biri: Ny festdag for Nettavisen/Sportspill
V64 Åmål: Norsk jackpotbanker i Åmål

Søndagens langoddsprogram er innholdsrikt og her hjemme skal både Rosenborg og Strømsgodset i aksjon i Tippeligaen. Ellers er det full runde i Adeccoligaen og det spilles seriefotball i både Sverige, Sveits, Nederland, Belgia og England.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Hønefoss - Aalesund

To lag som kommer fra nederlag og spesielt hjemmelaget må skjerpe seg nå. 1-6 borte for Godset var alt annet enn imponerende og Leif Gunnar Smeruds mannskap ligger nest sist på tabellen med sine 16 poeng. Dog er det kun to poeng opp til Molde på sikker plass før denne serierunden. Hjemme på Aka Arena står Hønefoss med 2-3-3 denne sesongen. Står med 0-3-3 på sine seks siste seriekamper og må ha tre poeng søndag. Aalesund var best i det meste hjemme mot Sandnes Ulf sist helg, men når laget jaktet et fortjent seiersmål i sluttminuttene kontret Sandnes Ulf og sørget for null poeng. 2-2-2 på de seks siste seriekampene forteller om et ustabilt lag, men Aalesund er på fjerdeplass og har kun ett poeng opp til Viking på bronseplass før denne serierunden. 3-1-4 er ikke mer enn det må være på bortebane. Norsk Tipping har satt Aalesund til forholdsvis klar favoritt her. Vi mener Hønefoss har bedre muligheter enn oddssettingen indikerer og 2,70 på hjemmeseier ser ut som et flott langskudd denne søndagen

Vitesse - Heracles
Nederlandsk eredivisie og seriestart. Vitesse overrasket stort sist sesong og endte på en sterk fjerdeplass etter sterke 9-6-2 hjemme. Men nå er toppscorer Wilfred Bony solgt og to spillere må i tillegg sone karantene i ettermiddag. Heracles endte på 12. plass sist sesong og hadde ikke bedre enn 3-5-9 på bortebane. Men et klart svekket hjemmelag er gjort til altfor store favoritter i serieåpningen og 4,50 på borteseier er flott odds og verd noen småkroner søndag.

Dagens avslag
Sarpsborg - Strømsgodset

Svært viktig kamp for begge lag som må ha tre poeng. Godset har vært hardt matchet på slutten og har altså vært i Tsjekkia i midtuken for å spille Europa League-kvalik mot Jablonec. Sarpsborg yppet seg i lange perioder borte mot Vålerenga mandag og er slett ikke å kimse av hjemme i Sarpsborg. Et slitent Godset er gjort til altfor store favoritter søndag og denne er det lett å droppe.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Som lørdag kommer vi med to oddstips søndag. Dobbelen med seire til Nottingham Forest og QPR satt klokkerent i går, og selv om Stabæk (som vi foreslod i den andre lørdagsdobbelen) havarerte i hjemmemøtet med HamKam ble det pent pluss for dere som fulgte våre forslag i går.

Hødd - Fredrikstad
Hødd gjorde en flott debut i Europa, selv om det ble exit etter 1-0 hjemme og tap 0-2 borte for Aktobe. Ledet 2-0 borte mot Vard Haugesund sist helg, men var åpenbart etter sliten etter det tøffe kampprogrammet og måtte nøye seg med 2-2. Er med fof fullt i kampen om direkte opprykk og playoff og innehar sjetteplassen før helgens serierunde, men har kun to poeng opp til Kristiansund på andreplass. Hjemme på Høddvoll er tallene litt skuffende 4-0-3. Pål Andre Helland er som kjent solgt til Rosenborg.

Nedturen fortsetter for kriserammede Fredrikstad som presterte å ryke 0-1 hjemme for svake Follo sist helg. Men tross niendeplass og 22 poeng, er det kun fem poeng opp til Hødd på nederste playoffplass og ned til Ull/Kisa på nedrykk er det sju poeng. Bortetallene viser moderate 3-0-5. Lars Grorud returnerer etter rødt kort.

Hjemmeseier betales med 1,90 i odds og det er klart spillbar odds. Også denne kampen kan spilles som singel, og vi nøyer oss med to singelspill denne søndagen.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 17.55):
Kamp 193 Hødd - Fredrikstad 1,90 3,25 3,15
Klikk her for å levere dette singelspillet (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken