Gå til sidens hovedinnhold

Freedman får fyken?

Bolton-manager Dougie Freedman er fremdeles uten seier og står fare for å miste jobben hvis laget går på nok et tap i kveld mot Blackpool.

Sportspills meny tirsdag:
V5 Forus: Tengsareid på sykehus
V65 Momarken: Damene i fokus
V64 Jägerso: Pengefest i Malmö
Hockey-Pelle: «Fordel Linköping»

langoddsen i dag finner vi blant annet kamper fra gruppespillet i Champions League, Championship, dansk cup, brasiliansk Serie A og B.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
48. Celtic – Barcelona (1-0) H 2.80

Dagens duellanter møttes også i fjorårets gruppespill i CL, og mange husker nok hvordan et ellevilt Celtic Park gikk fullstendig av hengslene da 2-1-seieren ble sikret. Skottene startet gruppespillet med å tape 0-2 borte mot Milan, men stod lenge i mot og ble felt av et selvmål mot slutten. Hadde problemer i kvaliken mot svakere lag, men presterte under press og scoret målene de trengte for å gå videre. Har vunnet fire strake i den hjemlige serien og er ubeseiret med 6-1-0.

Ingenting å utsette på seriestarten til Barcelona som har vunnet syv av syv hittil. Hadde få problemer mot Ajax i sesongens første CL kamp; spanjolene dominerte fra start til slutt og vant komfortabelt 4-0. Er foruten sin viktigste spiller Lionel Messi som er ute med skade. Sliter også med sentrale fravær i forsvarsrekka; Puyol, Mascherano og Alba må stå over kampen.

Barcelona ser unektelig sterke ut om dagen, men uten Messi og med betydelig fravær bakover kan spanjolene få en ny tøff kveld i Glasgow. Foran et fullsatt og høylytt Celtic Park tror vi vertene kan overraske på ny. Men Barcelona er likefult Barcelona, og selv uten Messi er de et lag av ypperste kvalitet. 2,80 på at Celtic ikke taper denne kampen er et greit betalt langskudd.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
Blackpool – Bolton

Championship. Etter en strålende start har poengfangsten til Blackpool avtatt med 0-2-1 på de tre siste. Tok ledelsen borte mot Huddersfield sist, men vertene utlignet og misset senere på straffespark rett før slutt. Tapet kom borte mot Millwall, men laget responderte med godt spill i 2-2-kampen mot Leicester helgen etter. Eneste poengtap på Bloomfield Road kom mot sistnevnte, ellers er tre av fire hjemmekamper vunnet. Er nummer syv på tabellen med 5-3-1 totalt. Manager Paul Ince må greie seg uten midtbanespilleren Angel Martinez, som ble utvist mot Huddersfield. Barry Ferguson (m) gikk glipp av forrige kamp og ser ut til å måtte stå over dagens også.

Det begynner å bli hett rundt ørene til Bolton-manager Dougie Freedman. Med fattige fire poeng etter åtte runder var kun seier godt nok i helgens oppgjør mot Yeovil, men Bolton skuffet nok en gang og maktet kun 1-1 mot nykommeren på hjemmebane. Fikk med seg ett poeng i årets første bortekamp mot tabelljumbo Barnsley, men de tre neste har bydd på tap mot Nottingham Forest (0-3), Blackburn (1-4) og Brighton (1-3). Eneste skadefravær er forsvarspilleren Marc Tierney, mens innlånte Kevin McNaughton har i skrivende stund ikke blitt klarert for spill.

Med kun to poeng på de tre siste kampene har Blackpool falt ned fra toppen, men laget har vist gode takter og manager Paul Ince virker å besitte en solid stall. Det samme kan ikke sies om Bolton som har sett særdeles tafatte ut. Sett ut i fra hva lagene har prestert så langt virker 2.10 på H greit betalt og vi setter vår hundrelapp på at formsvake Bolton taper nok en kamp.

Blackpool – Bolton 2.10 3.05 3.00

Klikk her for å levere dette spillet

HTML EMBED

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken