Gå til sidens hovedinnhold

Freser mot City-stjerne

Chris Coleman ber Aleksandar Kolarov passe sine egne saker.

Tirsdag kveld møtes Serbia og Wales i VM-kvalifiseringen. Kampen spilles i Novi Sad, der den serbiske fansen er kjent for å lage et realt lurveleven.

Munnhuggeri og høy temperatur har det samtidig blitt allerede før avspark – takket være to av hovedpersonene. Manchester City-spiller Aleksandar Kolarov har nemlig hisset på seg den walisiske landslagssjefen Chris Coleman.

Serbia åpnet lørdag VM-kvalifiseringen med 0-0 mot Skottland på Hampden Park – i en kamp der Kolarov åpenbart ble oppgitt over motstanderens spillestil. Serberen gjorde det klinkende klart at skottene utelukkende slo langpasninger – og la like godt til at den slags filosofi er felles for samtlige landslag på det britiske øyriket.

Det vil åpenbart ikke Chris Coleman finne seg i.

Svar på tiltale
Den tidligere walisiske landslagsstopperen brukte deler av pressekonferansen mandag til å gi City-stjernen svar på tiltale.

- Det er opp til han å mene. Hvor mye har han egentlig sett av oss? Har han sett kampene våre? Har han speidet på oss? Spurte Coleman ifølge Daily Mail.

42-åringen tror den serbiske backen gjør lurt i å fokusere på å stoppe Gareth Bale i tirsdagens kamp.

- Det er vår jobb å holde Mr. Kolarov i arbeid. Hvis Gareth spiller på hans side, bør han konsentrere seg om seg selv og ikke bekymre seg for oss, sa han.

Coleman var samtidig ikke helt ferdig – og sendte gjerne litt kritikk i retur.

- De har sine egne problemer. Vi har fått høre at kampen ble flyttet til Novi Sad fordi publikum i Beograd er desillusjonert over sitt eget lag, smalt det fra waliseren.

Møtte Mihajlovic
Wales åpnet sin VM-kvalifisering med 0-2-tap for Belgia fredag. Dermed står Chris Coleman fortsatt uten seier som walisisk landslagssjef. 42-åringen overtok jobben tidligere i år – etter at kompisen Gary Speed brått gikk bort.

Det hører også med til historien at Wales enda ikke har scoret et mål under Coleman. Landslagssjefen innrømmer at akkurat det sitter i bakhodet.

- Det er klart man tenker på det. Jeg skal ikke lyve til dere, sa han.

- Men vi kommer til å score og vi kommer til å vinne – før eller seinere vil det skje. Og når vi gjør det, kan vi marsjere videre, tilføyer den tidligere stopperbautaen.

Coleman satt for øvrig på tribunen da Serbia åpnet VM-kvalifiseringen mot Skottland lørdag. Etter kampen møtte han serbernes kontroversielle landslagssjef Sinisa Mihajlovic.

- En interessant fyr, skal Coleman ha sagt etter møtet. (ANB)

Kommentarer til denne saken