Torsten Frings er en av Tysklands mest rutinerte spillere, men gikk glipp av kvartfinalen i årets EM på grunn av et ribbeinsbrudd.

- Trente i dag
Det var fryktet at midtbanestrategen skulle være ute for resten av mesterskapet, men mandag ble det klart at Frings er såpass frisk at han kan spille onsdagens semifinale mot Tyrkia.

- Jeg kan bekrefte at alle våre 23 spillere trente i dag og er klare til kamp.

- Torsten trente som normalt, men må bruke en beskyttende bandasje. Han har fortalt meg at han kjenner litt til skaden, men det er ikke verre enn at han kan spille, sier Tysklands landslagstrener Joachim Löw ifølge Reuters.

Kan bli benket
Om Frings kommer med i førsteelveren, er imidlertid en annen sak. Tyskland imponerte stort i sin kvartfinale mot Portugal med en nykomponert 4-2-3-1-formasjon, der Michael Ballack fikk en mer fri offensiv rolle.

Ballack tok i etterkant av den kampen til orde for at laget skulle fortsette med den nye formasjonen også i semifinalen.

Hvis Löw bestemmer seg for å fortsette med denne formasjonen, er det trolig at han beholder Simon Rolfes og Thomas Hitzlberger som balansespillere på midten.

Da Tyskland røk ut av VM på hjemmebane i 2006 mot Italia i semifinalen, var Frings også skadet. Skaden blir sett på som en viktig årsak til at tyskerne tapte kampen. Nå kan midtbanespilleren gå glipp av nok en stor semifinale.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).