Gå til sidens hovedinnhold

Fristes av Ancelotti

- Kanskje på tide med et nytt kapittel, sier Andrea Pirlo.

Det kan bli stjernefattig i AC Milan. Først la legende Paolo Maldini opp. Så forsvant David Beckham, som bare var på lån i klubben. Deretter ble Kaka solgt til Real Madrid.

Nå florerer det av AC Milan-spillere på de internasjonale ryktebørsene, og spillerne bidrar på ingen måte selv til å dempe støyen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Og noe som frister flere, er å bli med trener Carlo Ancelotti til Chelsea.

- Jeg vil prate med Ancelotti. Han er en ekstraordinær mann. Det er takket være Ancelotti at jeg har slått igjennom i Milan og i italiensk fotball, sa det brasilianske spissfunnet Pato i forrige uke.

Nå er det midtbaneeleganten Andrea Pirlo sin tur.

- Det er kanskje mulig at jeg blir med Ancelotti til London, sa Prilo på en pressekonferanse onsdag, i forbindelse med Prøve-VM i Sør-Afrika, ifølge Sportinglife.com.

- Han er en stor trener, og kanskje jeg kan spille under ham igjen. Jeg har vært i Milan lenge, og kanskje er det på tide med et nytt kapittel i karrieren. Man må tenke på fremtiden etter en sesong, og jeg vet ikke om jeg fortsetter i Milan, sa han.

Et klarer signal kan en fotballspiller knapt sende ut. Nå spørs det bare om Chelsea er interessert, og i så fall hvor mye de er villige til å betale.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Prøv gratis: Få HBO, Viaplay, Paramount+ og mange TV-kanaler ett sted

Kommentarer til denne saken