Gå til sidens hovedinnhold

Frode Olsen valgte TV 2

Frode Olsen skrev torsdag en avtale med TV 2-sporten for 2006, og blir en av krumtappene i kanalens nye og utvidede satsing på fotball.

Olsen vil i hovedsak kommentere fotball på TV 2 og den nye sportskanalen til TV 2. Den tidligere landslagskeeperen har dermed gitt beskjed til både Bodø/Glimt og Bryne at han er uaktuell som hovedtrener i klubbene de neste sesongene.

Frode Olsen vil i første rekker kommentere norske og spanske klubbkamper og inngå i TV 2s kommentator-team til fotball-VM sammen med Harald Bredeli og Morten Langli.

- Vi jobber nå intensivt med planleggingen av det som kommer til å bli tidenes fotball-løft for TV 2, med bred dekning på både hovedkanalen og den nye sportskanalen, og er veldig glade for å ha sikret oss Frode Olsen i staben for neste sesong, sier redaksjonssjef Fin Gnatt i TV 2-sporten.

Gnatt forteller at TV 2 kommer til å knytte til seg flere medarbeidere i forbindelse med den økte fotballsatsningen i 2006.

- Med produksjon av over 200 norske kamper i 2006, i tillegg til bred dekning fra VM i Tyskland, samt spansk fotball, sier det selv at vi skal ha enda flere medarbeidere på plass i løpet av de neste månedene. Dette er bare starten, sier redaksjonssjefen.

TV 2 har sikret seg intensjon med Frode Olsen om å beholde ham som fotballkommentator langt fram i tid.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial