Gå til sidens hovedinnhold

Frykter ikke horestempelet

Her er 24-åringen som skal gi bort sex på «gratisbordell».

Fra og med mai i år skal den 24-årige psykologistudenten være sexambassadør på en av Fripolitisk Bevegelses fem planlagte og mye medieomtalte gratisbordeller.

Les også:Vil åpne gratis «bordell»

- Jeg tror mange jenter vil ha uforpliktende sex uten komplikasjoner og fare for å bli for å bli for knyttet til en person eller noe slikt, men mange er fremdeles like redde for å få stempel som hore eller løsaktig. Det er helt utrolig. Gutter og jenter har de samme sansene. Kjør på jenter, og drit i ord og blikk som ikke kan stoppe dere, bli fripolitiske med andre ord! sier 24-åringen til Nettavisen.

Les også:- Sexambassadørene gleder seg

Hun legger ikke skjul på at hun er seksuelt frigjort:

- Jeg har erfaring fra både swingersfester og sexpartyer generelt, men jeg liker faktisk best kontakten mellom to personer.

Planlagt i flere år
24-åringen sier at hun har overveid å delta i prosjektet etter at det kom opp i Fripolitisk Bevegelse for noen år siden.

- For meg var dette spennende fra første stund, og jeg ser jo at folk skjønner ideen og at mange er fascinert av prosjektet - både i seg selv og som en politisk aksjonsform. Jeg er utrolig lei av sexmoralister som går helt av skaftet der ute, og vi går nå i gang med veldig mye for å markere at vi er lei av at det som heter myndigheter tar valg for oss når vi skal leve livet fullt ut. Det er totalt uakseptabelt! Jeg selv ser på sex som uttrykk for mange ting, og tro meg, det bor like mye et dyr i oss jenter som i gutter, som vil ut. Sex kan være mellom folk som bryr seg om- og er glad i hverandre, men sex kan også være spill, spenning og lek, sier hun.

- Vil strømme til
Hun sier at hun er trygg på at hennes egen sikkerhet vil bli ivaretatt på gratisbordellet.

- Det vil bli lagt mye vekt på hygiene og renslighet, vet jeg, og jeg er ikke så redd for rammen rundt dette. Jeg tror folk vil strømme til for å leve livet sitt til det fulle, og da tviler jeg på at noen av dem ser poenget i å sette noe bra i fare med elendig oppførsel, sier hun.

Les også:Vil åpne gratis «bordell»

24-åringen sier hun skal gi bort sex i hvert fall på ukentlig basis og hevder at hun ikke er bekymret for at etterspørselen skal overvelde henne.

- Jeg ser ikke på dette som en vakt, men som en spennende stund i livet og en viktig deltagelse for å synliggjøre fripolitisk ideologi og frihet. Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg er glad i menn. Det er vel svar nok på spørsmålet.

- Livet er et spill
- Er du ikke redd for at denne aksjonsformen kan ødelegge selvfølelsen din eller skade deg på andre måter?

- Livet er et spill - og alt nytt som skjer er til slutt bare en spennende og interessant opplevelse i livet, selv om noe kan være mindre behagelig enn andre ting. Vi som vil være en del av dette kommer nok også til å ha ulike rammer for hva vi vil tillate, sier hun.

Les også:- Flerkoneri er helt i orden

- Hva med omdømmet ditt, om det blir kjent hva du driver med?

- Jeg står for maksimal trivsel og frihet for mennesket, også om det skulle bli annonsert i studentavisa. Vi som er fripolitiske er ikke redde for hva ufrie mennesker måtte mene. Det er kanskje forskjellen på oss og andre liberale bevegelser. Jeg tror vi er hakket modigere og villige til å gjennomføre kreative og iøynefallende prosjekter i en fripolitisk bevisstgjørende fase, svarer 24-åringen.

Hun sier at hun er i et åpent forhold med en mann som også er fripolitisk aktivist:

- Han har ikke problemer med dette.

Reklame

Her får du tak i de superpopulære shortsene

Kommentarer til denne saken